Jump to content


jvmorrell

Hardware Scan not completing

Recommended Posts

Hi

 

we have a relatively new SCCM 2012 r2 SP1 deployment at our council.

 

problem is that some of our machines do not report back with there hardware scan.

Software scans complete fine with out any problem and I can view the information from them.

 

I was thinking that our Max File Size in SMS_Software_Inventory_processor need adjusting to 50 mb as I've seen a need of sites talk about this but it seems to be set to 50mb which should be fine.

 

The devices are coming back with the following errors in inventoryprovider.log

 

GetObjectAsync - Error handling request, 8004100f

 

I've attached the inventoryprovider and inventoryagent logs to this post.

 

This all just seems very odd cause it only seems to be a select few machines that all work in our development team so is it possible its something configured and installed on their machine that would cause this.

 

Thanks in advance

 

john

 

 

InventoryAgent.log

InventoryProvider.log

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...