Jump to content


Recommended Posts

We just upgraded to SCCM 2012 R2 a week ago, tested image deployment with the new PEs and everything worked perfectly. Now, all imaging is failing at this same point. I have rechecked the NAA, tried my account as the NAA and still gives the same issue. We have the "anon" checked on the distribution point settings. I can follow the url address and I can download the image without issue. IIS - Windows authentication is installed on the DP. What am I missing?

 

Thank you in advanced.

 

Smsts.log provided.

 

Snippet of the errors in the log

 

Succeeded loading resource DLL 'X:\sms\bin\i386\1033\TSRES.DLL' ApplyOperatingSystem 11/6/2013 7:57:58 AM 1596 (0x063C)
401 - Unsuccessful with anonymous access. Retrying with context credentials. ApplyOperatingSystem 11/6/2013 7:57:58 AM 1596 (0x063C)
401 - Unsuccessful with context credentials. Retrying with supplied credentials. ApplyOperatingSystem 11/6/2013 7:57:58 AM 1596 (0x063C)
401 - Authentication failure on all retries. ApplyOperatingSystem 11/6/2013 7:57:58 AM 1596 (0x063C)
SendWinHttpRequest failed. 80190191. ApplyOperatingSystem 11/6/2013 7:57:58 AM 1596 (0x063C)
SendWinHttpRequest (hSession, hConnect, hRequest, sRequest.c_str(), 0, bUseSSL, ullFileSize, LastGoodCredentialsType), HRESULT=80190191 (e:\nts_sccm_release\sms\framework\tscore\downloadcontent.cpp,1480) ApplyOperatingSystem 11/6/2013 7:57:58 AM 1596 (0x063C)
DownloadFile() failed for http://SCCMISS.cpsb.org:80/SMS_DP_SMSPKG$/CSS00098/sccm?/Windows%207%20Pre-Service%20Image.wim, C:\_SMSTaskSequence\Packages\CSS00098\Windows 7 Pre-Service Image.wim. 80190191. ApplyOperatingSystem 11/6/2013 7:57:58 AM 1596 (0x063C)
DownloadFile (hSession, hConnect, sSourceFile.c_str(), sDestinationFile.c_str(), ulPackageSize, ulDownLoaded, LastGoodCredentialsType, bUseSSL), HRESULT=80190191 (e:\nts_sccm_release\sms\framework\tscore\downloadcontent.cpp,1572) ApplyOperatingSystem 11/6/2013 7:57:58 AM 1596 (0x063C)
Error downloading file from http://SCCMISS.cpsb.org:80/SMS_DP_SMSPKG$/CSS00098/sccm?/Windows%207%20Pre-Service%20Image.wim to C:\_SMSTaskSequence\Packages\CSS00098\Windows 7 Pre-Service Image.wim ApplyOperatingSystem 11/6/2013 7:57:58 AM 1596 (0x063C)
DownloadFiles() failed. 80190191. ApplyOperatingSystem 11/6/2013 7:57:58 AM 1596 (0x063C)
DownloadFiles (setDirs, setFiles, sDestination.c_str(), bUseSSL), HRESULT=80190191 (e:\nts_sccm_release\sms\framework\tscore\resolvesource.cpp,2529) ApplyOperatingSystem 11/6/2013 7:57:58 AM 1596 (0x063C)
Download() failed. 80190191. ApplyOperatingSystem 11/6/2013 7:57:58 AM 1596 (0x063C)
DownloadContentAndVerifyHash() failed. 80070002. ApplyOperatingSystem 11/6/2013 7:57:58 AM 1596 (0x063C)
DownloadContentAndVerifyHash ( pszPackageID, L"SMSPackage", saHttpContentSources, saSMBContentSources, saMulticastContentSources, sDestination, dwFlags, L"", 0, dwPackageFlags, mapNetworkAccess ), HRESULT=80070002 (e:\nts_sccm_release\sms\framework\tscore\resolvesource.cpp,3052) ApplyOperatingSystem 11/6/2013 7:57:58 AM 1596 (0x063C)
DownloadContentLocally (pszSource, sSourceDirectory, dwFlags, hUserToken, mapNetworkAccess), HRESULT=80070002 (e:\nts_sccm_release\sms\framework\tscore\resolvesource.cpp,3273) ApplyOperatingSystem 11/6/2013 7:57:58 AM 1596 (0x063C)
TS::Utility::ResolveSource( this->packageID, this->packagePath, TS::Utility::ResolveSourceFlags::PersistContents | (this->forceRunFromNet ? TS::Utility::ResolveSourceFlags::ForceRunFromNet : 0) ), HRESULT=80070002 (e:\nts_sccm_release\sms\client\osdeployment\applyos\installimage.cpp,1767) ApplyOperatingSystem 11/6/2013 7:57:58 AM 1596 (0x063C)
resolvePkgSource(), HRESULT=80070002 (e:\nts_sccm_release\sms\client\osdeployment\applyos\installimage.cpp,1810) ApplyOperatingSystem 11/6/2013 7:57:58 AM 1596 (0x063C)
Apply(), HRESULT=80070002 (e:\nts_sccm_release\sms\client\osdeployment\applyos\installimage.cpp,2019) ApplyOperatingSystem 11/6/2013 7:57:58 AM 1596 (0x063C)
Installation of image 1 in package CSS00098 failed to complete..
The system cannot find the file specified. (Error: 80070002; Source: Windows) ApplyOperatingSystem 11/6/2013 7:57:58 AM 1596 (0x063C)
installer.install(), HRESULT=80070002 (e:\nts_sccm_release\sms\client\osdeployment\applyos\installimage.cpp,2094) ApplyOperatingSystem 11/6/2013 7:57:58 AM 1596 (0x063C)
ReleaseSource() for C:\_SMSTaskSequence\Packages\CSS00098. ApplyOperatingSystem 11/6/2013 7:57:58 AM 1596 (0x063C)
The user tries to release a source directory C:\_SMSTaskSequence\Packages\CSS00098 that is either already released or we have not connected to it. ApplyOperatingSystem 11/6/2013 7:57:58 AM 1596 (0x063C)
InstallImage( g_InstallPackageID, g_ImageIndex, targetVolume, ImageType_OS, g_ConfigPackageID, g_ConfigFileName, bOEMMedia, g_RunFromNet ), HRESULT=80070002 (e:\nts_sccm_release\sms\client\osdeployment\applyos\applyos.cpp,509) ApplyOperatingSystem 11/6/2013 7:57:58 AM 1596 (0x063C)
Process completed with exit code 2147942402 TSManager 11/6/2013 7:57:58 AM 1272 (0x04F8)
!--------------------------------------------------------------------------------------------! TSManager 11/6/2013 7:57:58 AM 1272 (0x04F8)
Failed to run the action: Apply Operating System.
The system cannot find the file specified. (Error: 80070002; Source: Windows) TSManager 11/6/2013 7:57:58 AM 1272 (0x04F8)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Reinstalled the Management Point and IIS, created a new DP, distributed boot images and images to the new DP. We are now getting another error

 

failed to receive response with winhttp; 80072ee2 TSPxe 11/14/2013 2:44:43 PM 1120 (0x0460)
m_pHttpTransport->Send (0, 0, pServerReply, nReplySize), HRESULT=80072ee2 (e:\nts_sccm_release\sms\framework\osdmessaging\libsmsmessaging.cpp,5159) TSPxe 11/14/2013 2:44:43 PM 1120 (0x0460)
MPKeyInformation.RequestMPKeyInformationForMedia(szTrustedRootKey), HRESULT=80072ee2 (e:\nts_sccm_release\sms\framework\osdmessaging\libsmsmessaging.cpp,9410) TSPxe 11/14/2013 2:44:43 PM 1120 (0x0460)
Failed to get information for MP: http://SCCMCAS.cpsb.org. 80072ee2. TSPxe 11/14/2013 2:44:43 PM 1120 (0x0460)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...