Jump to content


HaroldG

Established Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by HaroldG

  1. I found it... Keep forgetting SCCM 2012 SP1 is not 2007 nor 2012. When you deploy the task you must make it mandatory
  2. I have configured use not to use a password. The system starts up and it goes into the task sepquence wizard. The task wizard stops at the password screen, and says this media is not password protected. Click next to continue" I want (have) to bypass this screen, as there is not always someone at the other end to press NEXT. Any help would be greatly appreciated
  3. The nic is a typo it should read 82579LM not 82578LM. It is only happening with HP Compaq Pro 6200 systems. Any other HP or Dell works fine booting
  4. It's not loading into PE. It keeps telling me no DHCP offers, exits and loads Windows. But i will inject the drives into the x64 boot image and try
  5. The only task I have assigned to All systems and Unknown computers is using the Win x86 PE boot image. I was able to build a Task Sequence CD with the Win PE x86 boot image (from above), have the system load the drivers and connect to the network. However this is not really acceptable when you have 100 PC's in different locations and no on-site IT staff
  6. Follow these directions: http://blogs.technet.com/b/configmgrteam/archive/2012/04/12/operating-system-deployment-and-endpoint-protection-client-installation.aspx Essentialy you create a package and then add it to your OS install sequence.
  7. SQL 2012 is not surrently supported: http://technet.microsoft.com/en-us/library/gg682077.aspx#BKMK_SupConfigSQLSrvReq
  8. SCEP? If you are looking at Endpoint Protection check out lab 5: http://www.windows-noob.com/forums/index.php?/topic/4466-using-sccm-2012-rc-in-a-lab-part-5-enable-the-endpoint-protection-role-and-configure-endpoint-protection-settings/
  9. I noticed that many people are having problems with the Intel 82578LM and PXE booting. Here is my scenario: I have injected the drivers into the x86 boot image and created a Task Sequence CD. I can succesfully connect to the network with the CD. However when I pxe boot using the same x86 boot image, the system responds no DHCP offers and boots into Windows. Can some one lead me down the Golden Path to enlightenment?
  10. As I read through various forums, I notice that some people are creating images on a virtual box (vmware, virtual pc, etc.) what are the advantages to doing this?
  11. I am currrently looking to replace my Altiris server with SCCM 2012. The key issue preventing me from moving forward is the lack of pre-staging computer names. Altiris allows me to create "virtual machine names". I can PXE boot and then select the name of the PC and Altiris takes over naming it correctly. It makes it so much easier when I can take 50 machines out of the box and essentially turn them on and go. (I don't need any machine information) I can't figure out how to do this with SCCM.
  12. Stumbled up on it... Dumb mistake on my part Program needs to be configured to run "Whether or not a user is logged on" Image: http://s763.photobucket.com/albums/xx276/wisegeek/?action=view&current=LoggedOn.png
  13. I am having a problem adding software to my Task Sequence for deploying sofware. For example: I created a Packge for Adobe Reader 10 Image: http://i763.photobucket.com/albums/xx276/wisegeek/Package.jpg When I create a task Sequence I select the package, but there is no program. Image: http://i763.photobucket.com/albums/xx276/wisegeek/OSD.jpg Am I missing something?
×
×
  • Create New...