Jump to content


itdept@sparta.org

Established Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About itdept@sparta.org

  • Rank
    Newbie
  1. Is this the case for SCCM 2012 as well? Where are you running setup.exe from the task sequence as a command line install?
  2. I have created an application for office 2010 using the OCT tool and I am able to install this application from the command line as well as from software center. When I try and deploy it as part of a task sequence it copies the files to the ccmcache folder in windows and even starts setup.exe. I have verified that setup.exe is running in task manager. The problem I run into is that it never installs anything using this method. No file structure in program files (x86) and it just sits there installing 1 of 1 programs. It times out after the 120 minute period that I have setup for the install per a few forums I have read. Below is the setup log for the application from c:\windows\temp PERF: TickCount=361360 Name=OBootStrapper::Run Description=Begin function Operating System version: 6.1.7601 Service Pack 1. Platform ID: 2 Running 32-bit setup on a 64-bit operating system. Command line: "C:\Windows\ccmcache\1\setup.exe" No command line arguments given Parsing config.xml at: config.xml Preferred product specified in config.xml to be: PROPLUS Verify file signature in "C:\Windows\ccmcache\1\setup.exe" C:\Windows\ccmcache\1\setup.exe is trusted. Verify file signature in "C:\Windows\ccmcache\1\ProPlus.WW\OSETUP.DLL" C:\Windows\ccmcache\1\ProPlus.WW\OSETUP.DLL is trusted. Using setup controller dll at [C:\Windows\ccmcache\1\ProPlus.WW\OSETUP.DLL]. PERF: TickCount=361766 Name=OBootStrapper::Run Description=Calling RunSetup PERF: TickCount=361766 Name=RunSetup Description=Begin function Catalyst execution began: 04/27/2012 13:56:47. Parsing config.xml at: config.xml Preferred product specified in config.xml to be: PROPLUS Setupexe Resiliency Mode is set to [PerformIfApplicable]; thus Resiliency is [disabled] for the [installExecutionMode] Searching for updated versions of resource files under the 'updates' folder [C:\Windows\ccmcache\1\updates]. Found [0] resource files under the update folder. Searching for default versions of resource files under the folder [C:\Windows\ccmcache\1]. Found [1] resource files under the default folder. Running in [installExecutionMode]. Run from TEMP folder at [C:\Windows\TEMP\Setup000004f0]. Loaded resource file [C:\Windows\TEMP\Setup000004f0\OSETUPUI.DLL] (CultureTag=en-US). Loaded Dll : C:\Windows\ccmcache\1\ProPlus.WW\OSETUP.DLL. Catalyst version is : 14.0.4755.1000 JobExecutionMode is InstallExecutionMode. Check if Office is supported on Windows 6.1.7601 Checking if CLSID_DOMDocument60 can be created. Checking the version of MSXML6. MSXML version check passed. Minimum required version is [6.10.1129], installed Version is [6.30.7601.17514]. LIS: start parsing setup xml LIS: finished parsing LIS package "{90140000-0117-0409-0000-0000000FF1CE}" LIS: start parsing setup xml LIS: finished parsing LIS package "{90140000-0016-0409-0000-0000000FF1CE}" LIS: start parsing setup xml LIS: finished parsing LIS package "{90140000-00BA-0409-0000-0000000FF1CE}" LIS: start parsing setup xml LIS: finished parsing LIS package "{90140000-0044-0409-0000-0000000FF1CE}" LIS: start parsing setup xml LIS: finished parsing LIS package "{90140000-0115-0409-0000-0000000FF1CE}" LIS: start parsing setup xml LIS: finished parsing LIS package "{90140000-0116-0409-1000-0000000FF1CE}" LIS: start parsing setup xml LIS: finished parsing LIS package "{90140000-00A1-0409-0000-0000000FF1CE}" LIS: start parsing setup xml LIS: finished parsing LIS package "{90140000-001A-0409-0000-0000000FF1CE}" LIS: start parsing setup xml LIS: finished parsing LIS package "{90140000-0018-0409-0000-0000000FF1CE}" LIS: start parsing setup xml LIS: finished parsing LIS package "{90140000-002C-0409-0000-0000000FF1CE}" LIS: start parsing setup xml LIS: finished parsing LIS package "{90140000-0011-0000-0000-0000000FF1CE}" LIS: start parsing setup xml LIS: finished parsing LIS package "{90140000-0019-0409-0000-0000000FF1CE}" LIS: start parsing setup xml LIS: finished parsing LIS package "{90140000-0010-0409-0000-0000000FF1CE}" LIS: start parsing setup xml LIS: finished parsing LIS package "{90140000-001B-0409-0000-0000000FF1CE}" Product: PROPLUS AddOnGroup Culture: en-us AddOnId: WORD.EN-US AddOnId: OFFICE.EN-US AddOnId: PUBLISHER.EN-US AddOnId: ACCESS.EN-US AddOnId: INFOPATH.EN-US AddOnId: ONENOTE.EN-US AddOnId: PROOFING.EN-US AddOnId: OFFICE64.EN-US AddOnId: OUTLOOK.EN-US AddOnId: GROOVE.EN-US AddOnId: EXCEL.EN-US AddOnId: POWERPOINT.EN-US It never gets past this point. I am at a total loss.
×
×
  • Create New...