Jump to content


Kmoberg

Established Members
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Kmoberg

  • Rank
    Newbie
  1. Hi, I am having problem with deploying Windows 7 prof ent. where OS is en-US and keyboard input is pl-PL (Polish). Situation: As an Company policy we need to deploy Windows 7 prof. ent. eng. version, and locally we are able to chose local keyboard input settings. Meaning da-DK, de-DE, en-US og pl-PL. I have created my unattend.xml files in Windows System Image Manager, and made the change to OOBESystem. I have follow the excellent guide from Windows noob.com @ URL: http://www.windows-noob.com/forums/index.php?/topic/1660-customising-windows-7-deployments-part-1/ Everything seem to with da-DK, de-DE, en-US as keyboard input. I have testet it a couple of time, and they are OK. Problem: My problem with the pl-PL keyboard input is that after deploying Windows via SCCM it keeps telling me i have deployed de-DE, with en-US as systemlocale. But I am expecting it to be en-US. I am well aware of the attached file says everything needs to be in polish pl-PL, but that doesn't change anything. It keeps telling de-DE with en-US as systemlocale. If I change it to: <InputLocale>pl-PL</InputLocale> <SystemLocale>en-US</SystemLocale> <UILanguage>en-US</UILanguage> <UILanguageFallback>en-US</UILanguageFallback> <UserLocale>pl-PL</UserLocale> Stille problem with the result as de-DE as inputlocale and en-US as systemlocale. What am I doing woring? Could any one help? Regards Kim pl-PL_unattendWin7x32.xml
×
×
  • Create New...