Jump to content


strahle

Established Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About strahle

  • Rank
    Newbie
  1. Hello, i integrated a new driver and want to update my Bootimage on a DP. Now I am getting this error messages. I am using the standard PE Image of SCCM . Any one an idea? Error: Boot image to update: • Microsoft Windows PE (x64) Error: Actions to perform: • Add ConfigMgr binaries • Enable Windows PE command line support • Add drivers Error: Failed to import the following drivers: • Intel® 82579LM Gigabit Network Connection • Intel® 82567LM-2 Gigabit Network Connection • Realtek PCI GBE Family Controller • 3Com Dual Port 1000-SX PCI-X Server NIC • Broadcom NetLink Gigabit Ethernet • Realtek PCI GBE Family Controller • Atheros AR8131 PCI-E Gigabit Ethernet Controller (NDIS 6.20) • 3Com Dual Port 1000-SX PCI-X Server NIC • Intel® Advanced Network Services Virtual Adapter • Intel® Advanced Network Services Protocol • Intel® Ethernet FCoE Protocol Driver • Intel® Ethernet LLDP Protocol Driver • Intel® 82579LM Gigabit Network Connection • Intel® PRO/1000 PT Dual Port Network Connection • Intel® PRO/1000 Gigabit Server Adapter • Intel® 82567LM-3 Gigabit Network Connection • Intel® 82575EB Gigabit Network Connection • Intel® 82580 Gigabit Network Connection • Intel® 82567LM Gigabit Network Connection • Intel® 82579LM Gigabit Network Connection • Intel® PRO/1000 PT Dual Port Network Connection • Intel® PRO/1000 MT Desktop Adapter • Intel® 82567LM-3 Gigabit Network Connection • Intel® 82575EB Gigabit Network Connection • Intel® 82580 Gigabit Network Connection • Intel® 82567LM-2 Gigabit Network Connection • Intel® Virtual Network Connection • Intel® 82579LM Gigabit Network Connection • Intel® PRO/1000 PT Dual Port Network Connection • Intel® 82567LM-3 Gigabit Network Connection • Intel® 82575EB Gigabit Network Connection • Intel® 82580 Gigabit Network Connection • Intel® 82567LM-2 Gigabit Network Connection • Intel® Virtual Network Connection • Intel® C600 series chipset SATA AHCI Controller • Intel® C600/C220 series chipset SATA RAID Controller • Intel® C600 Series Chipset SAS RAID Controller • Realtek PCI GBE Family Controller • AMD SATA Controller • AMD AHCI Compatible RAID Controller • Intel® ICH7R/DH SATA AHCI Controller • Intel® ICH7R/DH SATA RAID Controller • Intel® C600 Series Chipset SATA RAID Controller • Intel® C600 Series Chipset SATA AHCI Controller • Intel® C600 Series Chipset SATA RAID Controller • Intel® C600 Series Chipset SAS RAID Controller • Intel® C600 Series Chipset SAS RAID Controller • LSI MegaRAID Virtual Device • LSI Logic MegaRAID SAS 8408E RAID Controller • LSI SAS x28 Expander • LSI Adapter, SAS2 2116 Meteor ROC(E) -StorPort • NVIDIA nForce Serial ATA Controller • AuthenTec Inc. AES2550 Error: The wizard detected the following problems when updating the boot image. • Failed to inject a ConfigMgr driver into the mounted WIM file The SMS Provider reported an error.: ConfigMgr Error Object: instance of SMS_ExtendedStatus { • Description = "Failed to insert OSD binaries into the WIM file"; • ErrorCode = 2152205056; • File = "e:\\qfe\\nts\\sms\\siteserver\\sdk_provider\\smsprov\\sspbootimagepackage.cpp"; • Line = 4318; • ObjectInfo = "CSspBootImagePackage::PreRefreshPkgSrcHook"; • Operation = "ExecMethod"; • ParameterInfo = "SMS_BootImagePackage.PackageID=\"MU100004\""; • ProviderName = "WinMgmt"; • StatusCode = 2147749889; };
  2. Hello, i want to create a standalone media. The process is stoping with an error. In the CreateTSNedia.log i got following informations: GetContentHash failed CreateTsMedia 24.04.2013 09:54:41 7144 (0x1BE8) Failed to create media (0x80041001) CreateTsMedia 24.04.2013 09:54:41 7144 (0x1BE8) CreateTsMedia failed with error 0x80041001, details='Adobe_FlashPlayer_11_ML' CreateTsMedia 24.04.2013 09:54:41 7144 (0x1BE8) MediaGenerator::~MediaGenerator() CreateTsMedia 24.04.2013 09:54:41 7144 (0x1BE8) Adobe_FlashPlayer_11_ML CreateTsMedia 24.04.2013 09:54:41 7144 (0x1BE8) Media creation process that was started from Admin Console completed. CreateTsMedia 24.04.2013 09:54:41 3140 (0x0C44) CreateMedia.exe finished with error code 80041001 CreateTsMedia 24.04.2013 09:54:41 3140 (0x0C44) The package is normaly working corectly an could be deployed over a TS started with a bootable Media. THX in advance Florian
  3. Hello, i created a task sequence which sets up a full client with Windows 7 and needed software. The sequence is running well on the must computer models. With one computer model HP Workstation XW6200, i have the problem, that the task sequence is running well, but the installation of the software packages needs a lot more time (10x times) as on other computer models (ex. HP ProBook 6570b). Has anyone an idea? THX in advance.
×
×
  • Create New...