Jump to content


ryand274

New Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

ryand274's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

1

Reputation

  1. i think i found the issue, its something my end. the AzureAD Join process didnt work due a restriction we have in place
  2. So part 2 goes well, until it reaches Converting to windows Autopilot. i can see the request hitting my function as i get the following readout in the logs on the Code+test section: 2022-06-21T09:29:57.863 [Information] Executing 'Functions.add_device_to_aad_group' (Reason='This function was programmatically called via the host APIs.', Id=2f44b2d9-4544-4051-b459-a01c9f7ef627) 2022-06-21T09:29:57.869 [Information] INFORMATION: PowerShell HTTP trigger function processed a request. 2022-06-21T09:29:58.040 [Information] OUTPUT: eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJub25jZSI6InhFNEloa2wwcURjQ1d2WmhrTllGeHBEdkFicjlVdTVPbkNDdTFqUElIVTQiLCJhbGciOiJSUzI1NiIsIng1dCI6ImpTMVhvMU9XRGpfNTJ2YndHTmd2UU8yVnpNYyIsImtpZCI6ImpTMVhvMU9XRGpfNTJ2YndHTmd2UU8yVnpNYyJ9.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.MO0jac-XW8u5TWudU7xGSAV50wHn2EYIJ1fCExm3jQGRb9gM4kVHOiECOADNVjegGmdoQ69SG__hZoHmJNpev6h_hxNgBCV25lqgcd7NCB5Ver__KfFc7G8Lt4EciVQHFDBBmJcYb7mjipgFwi0pIFBikn2Hws6F_6rSy4Nha6KHpnYGhL5Eu50OfSwEF5DKHADfDJh-KZsSY0BBZxP0B278cn6WR25ljsVLftsubzbycuxiDxczKWI2XXT4nRoTkI9GiHXSk9-QmiDAX5QJYlnzEKLlYkJ4tpNjvWmhm3XnJAfXzbdQblTcNSxweUbyW2hfRjjRF72cJO6YG5-MMg 2022-06-21T09:29:58.042 [Information] Executed 'Functions.add_device_to_aad_group' (Succeeded, Id=2f44b2d9-4544-4051-b459-a01c9f7ef627, Duration=178ms) but i dont see it being added to the azure group? I made sure to fill out the group ID1 and group ID2 in the powershell script, and the URL to the function app Any ideas? Sorry for all the questions
  3. Just want to say thank you so much for replying and your help. so testing using your troubleshooting worked like a treat. i ripped it all out and re read everything and the part 2 ran perfectly. I have a question though, our on prem usernames are JBlogs (first initial then last name) where as our Azure UPNs are Joe.Blogs@ (firstname.lastname). when the part 2 appears and asks for you to sign in with your email and password to enroll, its JBlogs@companyemail.com. is there anyway to convert this to firstname.lastname? again thank you so much!
  4. Also, when creating the program in SCCM, what settings did you create on the program? Did you ask it to run as admin or under the user context?
  5. No I didn’t, I’ll go through it again from start to finish and see if I can find anything I did wrong, hopefully it’s some simple, the only things I changed were the variables in the script and the part that asks for the application ID etc. I am testing by just deploying it as if I was a user, I’ll take a look at step 3. by the way, thank you for making this tool, this is going to save me so much time!
  6. Hi niall Im having a hard time getting step 2 to kick in from the scheduled task. the APSweepback user get created and autologs on just fine. but itll go to desktop and not run the Task Schedular. when looking at the task scheduler i get an error "Task Scheduler Failed to start "\ChangeWindowsShell" task for user "AUKWINTEST01\APSweepback. Additional Data: Error Value: 2147943726"" I have tried reassigning the user to the scheduled task but i get the same issue. if i manually run the command the scheduled task uses in CMD and restart, the part2 will start. Am i missing something, or is something wrong?
×
×
  • Create New...