Jump to content


orrmic

Established Members
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About orrmic

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Hello, I am having an issue at my site where some applciations do not seem to be deploying. It was deploying all applications then we started having troubles that we first thought was an issue with imaging. But now we are thinking that it was something with our applications this whole time. Here are some of the steps that tried. We tried to validate applications and packages then tried to re-deploy them. THis did not work. We then pulled certain apps and packages from the DP, waited, then re-deployed them. Still no luck We finally removed the DP role waited several hours then re-added the role. After that we added the task Sequences back and tried to image a few different models of machines. We were getting a basic image with most but not all applications and packages that were a part of the task sequences. We then removed everything from the TS and re deployed a bare TS. The machines received the OS, and joined the domain, as well as recieving anything that was apart of the base image. (office 2013, etc.) We then built a new application - non virtual. Loaded it onto the DP and pushed it out with no issue. We then began re-distibuting applications that recenlty stopped deploying. It became hit or miss as to whether or not the application showed up. We have tried virtual applications as well as non virtual application deployments with the same mixed results. Any help would be great. Thanks, Here is the message that we are recieving when we check the logs: Successfully sent location services HTTP failure message. DataTransferService 10/14/2014 1:07:12 PM 5560 (0x15B8) Error sending DAV request. HTTP code 404, status 'Not Found' DataTransferService 10/14/2014 1:07:12 PM 5560 (0x15B8) GetDirectoryList_HTTP('http://VikingSCCM2012.DCCSD118.net:80/SMS_DP_SMSPKG$/Content_7fee47d6-0cfd-4849-8634-dbe98e8b59dc.1') failed with code 0x87d0027e. DataTransferService 10/14/2014 1:07:12 PM 5560 (0x15B8) Non-recoverable error retrieving manifest (0x87d0027e). DataTransferService 10/14/2014 1:07:12 PM 5560 (0x15B8) 1:52 PM Successfully sent location services HTTP failure message. DataTransferService 10/14/2014 1:07:12 PM 5560 (0x15B8) Error sending DAV request. HTTP code 404, status 'Not Found' DataTransferService 10/14/2014 1:07:12 PM 5560 (0x15B8) GetDirectoryList_HTTP('http://VikingSCCM2012.DCCSD118.net:80/SMS_DP_SMSPKG$/Content_7fee47d6-0cfd-4849-8634-dbe98e8b59dc.1') failed with code 0x87d0027e. DataTransferService 10/14/2014 1:07:12 PM 5560 (0x15B8) Non-recoverable error retrieving manifest (0x87d0027e). DataTransferService 10/14/2014 1:07:12 PM 5560 (0x15B8)
  2. Just wanting to learn this really large field

×
×
  • Create New...