Jump to content


Matt Kemp

Established Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Matt Kemp

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hi, I have upgraded SCCM from 1802 to 1902 and Applications no longer install within the Task Sequence has anyone else experienced this? I am also having issues with PXE: RequestMPKeyInformation: Send() failed. PXE::MP_InitializeTransport failed; 0x80004005 PXE::MP_LookupDevice failed; 0x80070490 PXE Provider failed to initialize MP connection. Element not found. (Error: 80070490; Source: Windows) PXE has been reinstalled on the DP Several Times looks like more of a MP issue though Any Help will be much appreciated. (I have logged a ticket with MS premier Support) Thanks
  2. Thanks for the reply issue started when i converted the Secondary Site to a Distribution Point
  3. Hi All, Sorry if this is has already been discussed, I look after a global SCCM Environment, 1 CAS Server, 2 Primary Sites and 40+ Distribution Points. OSD: Some of our clients in the US are unable to retrieve policy due to a Time Sync with the primary site. SMSTS.log on an affected client states the following: Failed to get Client Identity (80072ee2) SyncTimeWithMP() failed 80072ee2 Failed to get time information from MP: http:\\xxxxxxxxxxxx The US Primary Site is set to UTC Eastern Time -05:00. Clients with timezone UTC Pacific Time -08:00 seem to be affected. How can i support both timezones? Thanks Matt
×
×
  • Create New...