Jump to content


couillardk

Install Applications fails during OS Deploy Task Sequence

Recommended Posts

The OS, Driver package and all settings install fine, then I see the 4 applications installing during the task sequence and then the system restarts. I logon to find none of these applications are installed. No AppDiscovery.log or AppEnfoce.log. What other logs would help? The EP Client downloads and begins to install but just hangs forever until I end task with task manager.

 

Each of the 4 apps are installed with their own switches, for example:

msiexec /i "SketchUpPro-en-x64.msi" /q

-Set to “Allow this application to be installed from the install application task sequence action without being deployed”

-No Conditions

-Deployed to the DP

-EP Client install is a folder with the install and definitions, as instructed by the first website below.

thank you!

K.Couillard

http://blogs.technet.com/b/configmgrteam/archive/2012/04/12/operating-system-deployment-and-endpoint-protection-client-installation.aspx

 

http://www.windows-noob.com/forums/index.php?app=core&module=search&do=search&fromMainBar=1

 

https://technet.microsoft.com/en-us/library/bb680842.aspx

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites


This was resolved by moving the tasks, Apply Windows Settings and Apply Network Settings above the task Setup Windows and Configuration and then came the Install Apps task.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...