Jump to content


FazzaGBR

Boot Image and SCCM Client Not Updated During SCCM 1511 Upgrade

Recommended Posts

I've upgraded our aging SCCM 2012 R2 server to SCCM 1511 and got loads of ticks on completion so assumed everything was all OK.

 

On checking to see if the boot images were updated the x86 one has been updated but the x64 one hasnt and that's the one we always use!

 

Also the USMT has been upgraded to the Windows 10 version but the client is still the old version.

 

Any ideas how I can manually update them please?

:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've solved the issue by rolling back to a Checkpoint I made before I performed the upgrade, removed any updates to the affected Boot Image (i.e. some drivers to support some of our computers) and it has all now installed OK.

 

Only problem now is the SCCM Client is installing automatically via a GPO but the Software Center isnt there as in Control Panel in the Configuration Manager applet there is no site configured (it's in the same GPO as the one that deploys the client) and when you try and add the site code, it wont let you and just errors out!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...