Jump to content


Recommended Posts

Hello all. I've run into a bit of an odd issue with a defaultuser0 account being created, as well as an "account unknown" showing up in User Profiles. I am able to log in with a domain account, as well as a local account, but one side effect of these two "accounts" is that the "Desktop" shortcut under "Quick Access" is stuck to "C:\Users\Default\Desktop" regardless whether a domain or local account logs on the computer.

image.png.6cd7e318b850ee985e73ac9f45cd9a57.png

 

Is there some step I can do to prevent this "defaultuser0" and account unknown from being created, or any way to purge these two accounts during OSD? I manually can remove Account Unknown, delete C:\Users\Default, re-pin the "Desktop" to quick access, and it functions fine. 

image.png.1dc15e8323380ec1d8e6bc3f500bbb51.png

Additional info: Used build and capture process on a base install.wim, did no configuration changes, so essentially a vanilla image, but not just using install.wim.
 

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...