Jump to content


Sign in to follow this  
lucent6408d

Problem injecting drivers to my boot image

Recommended Posts

Hello everyone,

 

Im hopping someone can help me out, I just upgraded my SCCM from RTM to SP2 because we are getting ready to start deploying windows7 however there are a lot of machines in my network that will keep win xp until they come off their lease so, the boot image that I was using was originally created with the RTM version that only supports as far as Vista there for since now I have SP2 they are not compartible when I try to inject new drivers regardless if they are for XP for win7. I created a new boot image on the side and tried to add win 7 drivers and it works fine but it wont take xp drivers. when I try to inject any xp drivers this is the error I get:

 

Error: The wizard detected the following problems when updating the boot image.

Failed to install required packages into to the boot image

Failed to install required packages into to the boot image

Failed to install required packages into to the boot image

The ConfigMgr Provider reported an error.: ConfigMgr Error Object:

instance of SMS_ExtendedStatus

{

Description = "Failed to insert OSD binaries into the WIM file";

ErrorCode = 2152205056;

File = "e:\\nts_sms_fre\\sms\\siteserver\\sdk_provider\\smsprov\\sspbootimagepackage.cpp";

Line = 4262;

ObjectInfo = "CSspBootImagePackage::PreRefreshPkgSrcHook";

Operation = "ExecMethod";

ParameterInfo = "SMS_BootImagePackage.PackageID=\"COR002CA\"";

ProviderName = "WinMgmt";

StatusCode = 2147749889;

 

I dont want to delete all the xp drivers becuase even though the new boot image dont need them , i still need them to be installed on the OS itself for those laptop that are still XP. so what is the best way to identify what's what in Win PE

Share this post


Link to post
Share on other sites

Got it, ok here is another problem that Im having, all of the sudden I started getting this error message:Please view the log file attached

 

Task sequence cannot continue after reboot because TS Manager is not configured to auto-start or GINA is not installed

 

Fatal error is returned in check for reboot request of the action (Restart Computer Last).

Unspecified error (Error: 80004005; Source: Windows)

 

An error (0x80004005) is encountered in execution of the task sequence

Share this post


Link to post
Share on other sites

Got it, ok here is another problem that Im having, all of the sudden I started getting this error message:Please view the log file attached

 

Task sequence cannot continue after reboot because TS Manager is not configured to auto-start or GINA is not installed

 

Fatal error is returned in check for reboot request of the action (Restart Computer Last).

Unspecified error (Error: 80004005; Source: Windows)

 

An error (0x80004005) is encountered in execution of the task sequence

 

Google answers with this reply :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...