Jump to content


miamikk

Established Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

miamikk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. I have been trying to get the hardlink version work after numerous tries, I cant get to get it work and hopefully someone here can help me figure out. I created a new collection, manually added an existing WinXP SP3 machine to it and advertised the task sequence to the collection. The task sequence stops working at the beginning of "Applying Image State" and smsts.log shows a 2 errors (1.Error# 80072ee7 which is not getting IP I guess & 2. cannot connect to install.wim file) [1] 8/1/2011 7:11:43 PM Error. Received 0x80072ee7 from WinHttpSendRequest. 8/1/2011 7:11:43 PM unknown host (gethostbyname failed) 8/1/2011 7:11:43 PM hr, HRESULT=80072ee7 (e:\nts_sms_fre\sms\framework\osdmessaging\libsmsmessaging.cpp,7714) 8/1/2011 7:11:43 PM sending with winhttp failed; 80072ee7 8/1/2011 7:11:43 PM Will retry in 5 second(s) 8/1/2011 7:11:48 PM Retrying... ----After 5 tries----- 8/1/2011 7:13:09 PM End of retries 8/1/2011 7:13:09 PM Send (pReply, nReplySize), HRESULT=80072ee7 (e:\nts_sms_fre\sms\framework\osdmessaging\libsmsmessaging.cpp,2052) 8/1/2011 7:13:09 PM failed to send the request 8/1/2011 7:13:09 PM DoRequest (sReply, false), HRESULT=80072ee7 (e:\nts_sms_fre\sms\framework\osdmessaging\libsmsmessaging.cpp,3835) 8/1/2011 7:13:09 PM Failed to send status message (80072ee7) 8/1/2011 7:13:09 PM smStatusMessage.Send(), HRESULT=80072ee7 (e:\nts_sms_fre\sms\client\tasksequence\executionengine\utility.cxx,529) 8/1/2011 7:13:09 PM Non fatal error 0x80072ee7 in sending task sequence execution status message to MP [2] 8/1/2011 7:13:26 PM Connecting to "\\WIN2K8-B.MIAMIKK.COM\SMSPKGC$\KK10000E" 8/1/2011 7:13:26 PM Failed to connect to "\\WIN2K8-B.MIAMIKK.COM\SMSPKGC$\KK10000E" (1231). Retry in 12 seconds. --After about 5-7 tries--- 8/1/2011 7:15:12 PM Failed to connect to "\\WIN2K8-B.MIAMIKK.COM\SMSPKGC$\KK10000E" (1231). 8/1/2011 7:15:12 PM reconnect(), HRESULT=800704cf (e:\nts_sms_fre\sms\framework\tscore\tsconnection.cpp,129) 8/1/2011 7:15:12 PM connect(pszPath, pszAccount, pszPassword, L"", uFlags), HRESULT=800704cf (e:\nts_sms_fre\sms\framework\tscore\tsconnection.cpp,148) 8/1/2011 7:15:12 PM Failed to access the share \\WIN2K8-B.MIAMIKK.COM\SMSPKGC$\KK10000E\ with network access account 8/1/2011 7:15:12 PM !sAccessibleSource.empty(), HRESULT=80070002 (e:\nts_sms_fre\sms\framework\tscore\resolvesource.cpp,2392) 8/1/2011 7:15:12 PM Failed to find an available source location 8/1/2011 7:15:12 PM Installation of image 1 in package KK10000E failed to complete.. The system cannot find the file specified. (Error: 80070002; Source: Windows) The whole setup is in a VMWare Workstation. I can't figure out the reasons for these 2 issues. DNS/DHCP seems to be working fine. I am using domain admin account for everything and I am install OS on a bare-metal machine with same login/install.wim file without access problem. Any help is really appreciated.
  2. Where you able figure out what to rename ? I can't figure out either.
  3. I have been trying and trying but can't get to install client agent using "Client Push Installation" method. My virtual setup looks like: (all systems are members of domain) WIN2K8-A Domain Controller (Windows Server 2008 R2 Ent) WIN2K8-B SCCM installed member server (Windows Server 2008 R2 Ent) WIN2K8-C SQL Server 2008 installed member server (Windows Server 2008 R2 Ent) WINXP-A Windows XP SP3 client machine WINXP-B Windows XP SP3 client machine WINXP-C Windows XP SP3 client machine with firewall disabled I did all the pre-installation requirements (extending AD Schema, System Management container etc.) and SCCM installed smoothly. I configured AD Boundaries & AD System Discovery and all my systems were found. I configured Computer Client Agent and finally Enabled Client Push Installation. I have configured all the setting using an account which is a member of "Domain Admin" group and the group is part of "Local Administrators" on all Server & Client machines. I even added the Enterprise Admin account to "Client Push Installation" settings. I created a GPO to enable File-Printer-Sharing & WMI for all the machines. After waiting and waiting and client not getting installed on any of the machines, I turned off Firewall on WINXP-C machine and under Computer Management > Collections I manually selected WINXP-C machine and did "Install Client". Client software did not get install but I noticed "ccmsetup" folder getting created only on that machine. Below is the log from both WINXP-C client & SCCM Server and hopefully someone here will point out whats the issue. One observation from ccmsetup.log is the SourceList which points to \\WIN2K8-B\SMSClient, but I don't see that shared folder on my SCCM Server WIN2K8-B. **************ccmsetup log from client ************* Failed to successfully complete HTTP request. (StatusCode at WinHttpQueryHeaders: 404) A Fallback Status Point has not been specified. Message with STATEID='308' will not be sent. ==========[ ccmsetup started in process 1192 ]========== Version: 4.0.6487.2000 Command line parameters for ccmsetup have been specified. No registry lookup for command line parameters is required. Command line: "C:\WINDOWS\system32\ccmsetup\ccmsetup.exe" /runservice /config:MobileClient.tcf CCMHTTPPORT: 80 CCMHTTPSPORT: 443 CCMHTTPSSTATE: 0 CCMHTTPSCERTNAME: FSP: CCMFIRSTCERT: 0 Config file: C:\WINDOWS\system32\ccmsetup\MobileClient.tcf Retry time: 10 minute(s) MSI log file: MSI properties: INSTALL="ALL" SMSSITECODE="KK1" CCMHTTPPORT="80" CCMHTTPSPORT="443" CCMHTTPSSTATE="0" CCMFIRSTCERT="0" Source List: \\WIN2K8-B.MIAMIKK.COM\SMSClient \\WIN2K8-B\SMSClient MPs: WIN2K8-B.MIAMIKK.COM Updated security on object C:\WINDOWS\system32\ccmsetup\. A Fallback Status Point has not been specified. Message with STATEID='100' will not be sent. Running as user "SYSTEM" Detected 7742 MB free disk space on system drive. DetectWindowsEmbeddedFBWF() Detecting OS Version Client OS Version is 5.1, Service Pack Version 3 Client OS is not a supported Windows Embedded Platform Ccmsetup is being restarted due to an administrative action. Installation files will be reset and downloaded again. Successfully ran BITS check. *******ccm.log from SCCM server for WINXP-C & WINXP-A (one with and other without firewall)********* Getting a new request from queue "Incoming" after 100 millisecond delay. Found CCR "213vt4zw.CCR" in queue "Incoming". Received request: "213VT4ZW" for machine name: "WINXP-C" on queue: "Incoming". Stored request "213VT4ZW", machine name "WINXP-C", in queue "Processing". ======>Begin Processing request: "213VT4ZW", machine name: "WINXP-C" ---> Trying the 'best-shot' account which worked for previous CCRs (index = 0x0) ---> Attempting to connect to administrative share '\\WINXP-C.miamikk.com\admin$' using account 'miamikk\kk' ---> The 'best-shot' account has now succeeded 1 times and failed 0 times. ---> Connected to administrative share on machine WINXP-C.miamikk.com using account 'miamikk\kk' ---> Attempting to make IPC connection to share <\\WINXP-C.miamikk.com\IPC$> ---> Searching for SMSClientInstall.* under '\\WINXP-C.miamikk.com\admin$\' ---> System OS version string "5.1.2600" converted to 5.10 ---> Service Pack version from machine "WINXP-C" is 3 CWmi::Connect(): ConnectServer(Namespace) failed. - 0x8004100e ---> Unable to connect to WMI ® on remote machine "WINXP-C", error = 0x8004100e. ---> Creating \ VerifyingCopying exsistance of destination directory \\WINXP-C\admin$\system32\ccmsetup. ---> Copying client files to \\WINXP-C\admin$\system32\ccmsetup. ---> Updated service "ccmsetup" on machine "WINXP-C". ---> Started service "ccmsetup" on machine "WINXP-C". ---> Deleting SMS Client Install Lock File '\\WINXP-C.miamikk.com\admin$\SMSClientInstall.KK1' ---> Completed request "213VT4ZW", machine name "WINXP-C". Deleted request "213VT4ZW", machine name "WINXP-C" <======End request: "213VT4ZW", machine name: "WINXP-C". Submitted request successfully Getting a new request from queue "Incoming" after 100 millisecond delay. Found CCR "jr83ng5u.CCR" in queue "Incoming". Received request: "JR83NG5U" for machine name: "WIN2K8-A" on queue: "Incoming". Stored request "JR83NG5U", machine name "WIN2K8-A", in queue "Processing". ======>Begin Processing request: "JR83NG5U", machine name: "WIN2K8-A" ---> Trying the 'best-shot' account which worked for previous CCRs (index = 0x0) ---> Attempting to connect to administrative share '\\WIN2K8-A.miamikk.com\admin$' using account 'miamikk\kk' ---> The 'best-shot' account has now succeeded 3 times and failed 0 times. ---> Connected to administrative share on machine WIN2K8-A.miamikk.com using account 'miamikk\kk' ---> Attempting to make IPC connection to share <\\WIN2K8-A.miamikk.com\IPC$> ---> Searching for SMSClientInstall.* under '\\WIN2K8-A.miamikk.com\admin$\' ---> System OS version string "6.1.7601" converted to 6.10 CWmi::Connect(): ConnectServer(Namespace) failed. - 0x8004100e ---> Unable to connect to WMI ® on remote machine "WIN2K8-A", error = 0x8004100e. ---> Creating \ VerifyingCopying exsistance of destination directory \\WIN2K8-A\admin$\ccmsetup. ---> Copying client files to \\WIN2K8-A\admin$\ccmsetup. ---> Updated service "ccmsetup" on machine "WIN2K8-A". ---> Started service "ccmsetup" on machine "WIN2K8-A". ---> Deleting SMS Client Install Lock File '\\WIN2K8-A.miamikk.com\admin$\SMSClientInstall.KK1' ---> Completed request "JR83NG5U", machine name "WIN2K8-A". Deleted request "JR83NG5U", machine name "WIN2K8-A" <======End request: "JR83NG5U", machine name: "WIN2K8-A". Getting a new request from queue "Incoming" after 100 millisecond delay. Waiting for change in directory "C:\Program Files (x86)\Microsoft Configuration Manager\inboxes\ccr.box" for queue "Incoming", (30 minute backup timeout). ---> WNetAddConnection2 failed (LOGON32_LOGON_NEW_CREDENTIALS) using account miamikk\kk (00000043) ---> WNetAddConnection2 failed (LOGON32_LOGON_INTERACTIVE) using account miamikk\kk (00000043) ---> Attempting to connect to administrative share '\\WINXP-A\admin$' using account 'miamikk\kkk' ---> WNetAddConnection2 failed (LOGON32_LOGON_NEW_CREDENTIALS) using account miamikk\kkk (00000043) ---> WNetAddConnection2 failed (LOGON32_LOGON_INTERACTIVE) using account miamikk\kkk (00000043) ---> Attempting to connect to administrative share '\\WINXP-A\admin$' using machine account. ---> Failed to get token for current process (5) ---> ERROR: Failed to connect to the \\WINXP-A\admin$ share using account 'Machine Account' ---> Trying the 'best-shot' account which worked for previous CCRs (index = 0x0) ---> Attempting to connect to administrative share '\\192.168.18.211\admin$' using account 'miamikk\kk' ---> WNetAddConnection2 failed (LOGON32_LOGON_NEW_CREDENTIALS) using account miamikk\kk (00000043) ---> WNetAddConnection2 failed (LOGON32_LOGON_INTERACTIVE) using account miamikk\kk (00000043) ---> The 'best-shot' account has now succeeded 3 times and failed 1 times. ---> Trying each entry in the SMS Client Remote Installation account list CCR count in queue "Retry" is 6. Sleeping for 586 seconds...
  4. I installed the SCCM and everything went smoothly. I also configured the settings mentioned in Post #16 which I believe is a requirement.
  5. I created the "System Management" container on my DC before installing SCCM. Can it be done or it is not recommended ? I am assuming the container will populate once I install SCCM ?
×
×
  • Create New...