Jump to content


timmytlacey

Established Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by timmytlacey

  1. "Mark this the boot partition" is checked but still not working. I have tried a basic wim and another wim that was created but sill having the same problem. I have never personally created a .wim file. Any instructions you could point me to.
  2. I am having a problem when I deploy a win7 x86 image the OS is installing on the D: and not the C:. This is only happening with the x86 images. I'm not having any problems with x64 images. Confused why it is installing the wrong drive letter.
  3. When I go to a client in a collection and right click it and go to "Re-Run Advertisement from list" under "Client Tools" a get a list of tasks from the task sequence. I am at a lost as to why this is happening. Any help would be greatly appreciated.
  4. No error. It just doesn't import. I get "action completed" in the lower left hand corner. SCCM isn't integrated with MDT 2010. Does it have to be integrated for this to work?
  5. First, I am new to SCCM and I am using SCCM2007 SP2 w/o MDT integrated. I am following the steps given in Customizing Windows 7 deployment - part 5 and I am running into the following problems: 1. I cannot import the "Deploy Windows 7 Ent X64 - BITLOCKER in WinPE.xml" file 2. I completed all of the steps outlined but I'm getting an error at "Set BIOS Password" but If I go into options and select "conitnue on error" it goes thru and I then get an task sequence error on " Prepare Disk for Bitlocker" and it completes w/o bitlocker being enabled. I have followed the task sequence step-by-step but I'm not having any success at this point. Any help would be greatly appreciated!
  6. I tried to import the task sequence but nothing happens. I did a export and import of a current task sequence and it worked fine. Has this happened to anyone else.
×
×
  • Create New...