Jump to content


Posix86749

Established Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Posix86749

  • Rank
    Newbie
  1. I`ve initiated some actions in Configuration Manager Properties:1) Machine Policy Retrieval & Evaluation Cycle 2)Softaware Updates Deployment Evaluation Cycle, but i still don`t see any changes...Either in Wuahadler.log, nor in "Run Advertiside Programs". In wuahandler.log there are few strings : <![LOG[Async searching of updates using WUAgent started.]LOG]!>.... <![LOG[Async searching completed.]LOG]!>.... <![LOG[successfully completed scan.]LOG]!>... As I understand, that means - no updates was found... Whats wrong... I'm confused....
  2. So, if I want updates is installed faster, I should move dead line closer to actual date?
  3. Yes, i did. Dead line was configured. But there is one question about this option - dead line is set up to October. Is it means, that updates will wait till October come?
  4. Thanks for your post. I try to configure SCCM 2007 R3 to deploy security updates to my domain computers. I try to do this exact like in this article. I put one test computer ( Win XP SP3) to test collection. Enything else? Your adviŅe is very important for me, because it very important task
  5. Hi, all!! I need a help. A have configured sccm server, like described in this guide. But nohting happen on my test comp. In WUAHandler.log: <![LOG[its a WSUS Update Source type ({E606BEC7-5452-4A9D-99E8-FF3E85B30E02}), adding it.]LOG]!><time="10:12:52.891+-660" date="09-03-2011" component="WUAHandler" context="" type="1" thread="3772" file="sourcemanager.cpp:1348"> <![LOG[Enabling WUA Managed server policy to use server: https://MNV-SRV-SCCM.MNV.RU:8531]LOG]!><time="10:12:52.891+-660" date="09-03-2011" component="WUAHandler" context="" type="1" thread="3772" file="sourcemanager.cpp:1054"> <![LOG[Waiting for 2 mins for Group Policy to notify of WUA policy change...]LOG]!><time="10:12:53.000+-660" date="09-03-2011" component="WUAHandler" context="" type="1" thread="3772" file="sourcemanager.cpp:1060"> <![LOG[Waiting for 30 secs for policy to take effect on WU Agent.]LOG]!><time="10:13:01.282+-660" date="09-03-2011" component="WUAHandler" context="" type="1" thread="3772" file="sourcemanager.cpp:1124"> <![LOG[Added Update Source ({E606BEC7-5452-4A9D-99E8-FF3E85B30E02}) of content type: 2]LOG]!><time="10:13:31.298+-660" date="09-03-2011" component="WUAHandler" context="" type="1" thread="3772" file="sourcemanager.cpp:1381"> <![LOG[Async searching of updates using WUAgent started.]LOG]!><time="10:13:31.313+-660" date="09-03-2011" component="WUAHandler" context="" type="1" thread="3772" file="cwuahandler.cpp:587"> <![LOG[Async searching completed.]LOG]!><time="10:13:56.001+-660" date="09-03-2011" component="WUAHandler" context="" type="1" thread="3176" file="cwuahandler.cpp:2099"> <![LOG[successfully completed scan.]LOG]!><time="10:13:56.392+-660" date="09-03-2011" component="WUAHandler" context="" type="1" thread="3772" file="cwuahandler.cpp:3261"> Accroding last record in log, we have no any problem, but i still no any changes on test computer. Can you help me to find out, whats wrong?
×
×
  • Create New...