Jump to content


Dewrath

Established Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Dewrath

  • Rank
    Newbie
  1. Just for info here are what the log files are saying Executing GetBootAction(98, XXXXXXXX) smspxe 10/19/2011 8:51:04 AM 4396 (0x112C) vLastPXEAdvertisementID is NULL smspxe 10/19/2011 8:51:04 AM 4396 (0x112C) vLastPXEAdvertisementTime: 19/10/2011 11:36:50 smspxe 10/19/2011 8:51:04 AM 4396 (0x112C) GetBootAction: MAC: SMBIOS: SMSID:XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX LastAdv: smspxe 10/19/2011 8:51:04 AM 4396 (0x112C) Advertisement results: OfferId:WIN20009 OfferTime:19/10/2011 08:15:00 PackageID:WIN00010 BootImageID:WIN00001 PackageVer: PackagePath:\\XXXXXXXX\SMSPXEIMAGES$\SMSPKG\WIN00001\ Mandatory:0 smspxe 10/19/2011 8:51:04 AM 4396 (0x112C) ProcessDatabaseReply: Found optional advertisement(s): WIN20009 smspxe 10/19/2011 8:51:04 AM 4396 (0x112C) [192.168.001.235:67] Recv From:[000.000.000.000:68] Len:548 4b0c70 smspxe 10/19/2011 8:51:27 AM 4196 (0x1064) [192.168.001.235:67] Recv From:[000.000.000.000:68] Len:548 15dc5b0 smspxe 10/19/2011 8:51:31 AM 4196 (0x1064) Ignoring req from [000.000.000.000:68] Dest Server:[192.168.001.001] smspxe 10/19/2011 8:51:31 AM 4196 (0x1064) [192.168.001.235:4011] Recv From:[192.168.001.120:68] Len:548 15e3f70 smspxe 10/19/2011 8:51:31 AM 4196 (0x1064) [192.168.001.235:4011] Recv From:[192.168.001.120:68] Len:303 17be970 smspxe 10/19/2011 8:51:32 AM 4196 (0x1064) Getting boot action for unknown machine: item key: 98 smspxe 10/19/2011 8:51:32 AM 4396 (0x112C) Executing GetBootAction(98, XXXXXXXXXX) smspxe 10/19/2011 8:51:32 AM 4396 (0x112C) vLastPXEAdvertisementID is NULL smspxe 10/19/2011 8:51:32 AM 4396 (0x112C) vLastPXEAdvertisementTime: 19/10/2011 11:36:50 smspxe 10/19/2011 8:51:32 AM 4396 (0x112C) GetBootAction: MAC: SMBIOS: SMSID:XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX LastAdv: smspxe 10/19/2011 8:51:32 AM 4396 (0x112C) Advertisement results: OfferId:WIN20009 OfferTime:19/10/2011 08:15:00 PackageID:WIN00010 BootImageID:WIN00001 PackageVer: PackagePath:\\XXXXXXXXX\SMSPXEIMAGES$\SMSPKG\WIN00001\ Mandatory:0 smspxe 10/19/2011 8:51:32 AM 4396 (0x112C) ProcessDatabaseReply: Found optional advertisement(s): WIN20009 smspxe 10/19/2011 8:51:32 AM 4396 (0x112C) [192.168.001.235:4011] Recv From:[192.168.001.235:9000] Len:274 10c34b0 smspxe 10/19/2011 8:52:17 AM 996 (0x03E4) [192.168.001.235:67] Recv From:[000.000.000.000:68] Len:548 17bc730 smspxe 10/19/2011 8:52:55 AM 996 (0x03E4) [192.168.001.235:67] Recv From:[000.000.000.000:68] Len:548 116dd70 smspxe 10/19/2011 8:52:59 AM 996 (0x03E4) Ignoring req from [000.000.000.000:68] Dest Server:[192.168.001.001] smspxe 10/19/2011 8:52:59 AM 996 (0x03E4) [192.168.001.235:4011] Recv From:[192.168.001.120:68] Len:548 15e8070 smspxe 10/19/2011 8:52:59 AM 996 (0x03E4) [192.168.001.235:4011] Recv From:[192.168.001.120:68] Len:303 17bdab0 smspxe 10/19/2011 8:52:59 AM 2476 (0x09AC) Getting boot action for unknown machine: item key: 98 smspxe 10/19/2011 8:52:59 AM 4396 (0x112C) Executing GetBootAction(98, XXXXXXXXXXX) smspxe 10/19/2011 8:52:59 AM 4396 (0x112C) vLastPXEAdvertisementID is NULL smspxe 10/19/2011 8:52:59 AM 4396 (0x112C) vLastPXEAdvertisementTime: 19/10/2011 12:52:43 smspxe 10/19/2011 8:52:59 AM 4396 (0x112C) GetBootAction: MAC: SMBIOS: SMSID:XXXXXXXXXXXXXXXXXX LastAdv: smspxe 10/19/2011 8:52:59 AM 4396 (0x112C) Advertisement results: OfferId:WIN20009 OfferTime:19/10/2011 08:15:00 PackageID:WIN00010 BootImageID:WIN00001 PackageVer: PackagePath:\\XXXXXXXXXX\SMSPXEIMAGES$\SMSPKG\WIN00001\ Mandatory:0 smspxe 10/19/2011 8:52:59 AM 4396 (0x112C) ProcessDatabaseReply: Found optional advertisement(s): WIN20009 smspxe 10/19/2011 8:52:59 AM 4396 (0x112C)
  2. First off thanks for any help provided!!! So I am new to the SCCM environment. I have deployed a SCCM 2007 R3 server with SQL and have been able to both capture and deploy images with no problem using the media creation process (Both which I learned from this sites instructions ) I am now attempting a PXE boot process and am having issues with a pending request ID issue. At first I ran into the issue of not clearing out the PXE boot. After that was resolved the PXE connects to the SCCM but I now receive the info Pending Request ID: 551 Contacting Server: 192.168.xxx.xxx............................................................... I have checked the logs but nothing seems to stick out as an error. All of the services have been checked and I believe the DP's to be working correctly. Any thoughts or recommendations?? Thanks
×
×
  • Create New...