Jump to content


macdat

Established Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by macdat

  1. EDIT : I got this working. Thanks for all your help !!
  2. Thanks for the update, some very useful advice there. I will set up a VM envirnment (don't have one as yet) and use that for this work. For now I need to work with this particular system (HP Z620 Workstation) to create an image for it. I am very close now (after followign your advice) but now am coming accross the age old mass storage device driver issue. Where in my TS should these be installed ? Thanks Andy
  3. I see ok, I will try that out, thanks so much, I have been struggling with this for too long now !!
  4. Ok, you mean an 'Operating System Install Package' ? Yes, I have created one and it's data source is pointing at the W7 x64 Ent RTM install files. My TS currently has the capture steps disabled as I want to get the build process working first, then customize the image build steps before moving on to capture. I couldnt figure out how to add a screen shot here so will type the steps in my TS .... (Mostly as created by the TS wizard) Build Reference Machine Restart in Windows PE Partition Disk 0 Apply Operating System Mass Storage Device Drivers (Do I need to do this?) Apply Windows Settings Apply Network Settings Apply Device Drivers Setup Windows and ConfigMgr Restart Computer Upon restart at the end is where I get the BOOTMGR is missing error....
  5. Thank you for your reply, although I am not sure what you mean by my 'OS Installer'. The source files I am using are the MS W7 x64 RTM files.
  6. I am trying to build and capture a Windows 7 Ent x64 System (SCCM 2007 R3) I have created the OS image etc and the TS using the SCCM wizard. When my system reboots at the end of the TS I am greeted with the message: BOOTMGR is missing Press Ctrl+Alt+Del to restart The system I am trying to image needs additional mass storage device drivers that I have added to the boot image and are working (I can hit F8 and see the hard drive in DISKPART). I have also tried adding them to the TS (Apply Driver Package) but still the same error. Please help me troubleshoot this. I have read that using the RTM installation is not recommended but others say it will work? Thanks Andy
  7. Hi there. I have followed you instructions exactly but when my system reboots at the end of the TS I am greeted with the message: BOOTMGR is missing Press Ctrl+Alt+Del to restart The system I am trying to image needs additional mass storage device drivers that I have added to the boot image. I have also tried adding them to the TS (Apply Driver Package) but still the same error. Please can you help me troubleshoot this. I have read that using the RTM installation is not recommended but others say it will work? Thanks Andy
×
×
  • Create New...