Jump to content


strahle

Established Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by strahle

  1. Hello,

     

    i integrated a new driver and want to update my Bootimage on a DP.

     

    Now I am getting this error messages.

     

    I am using the standard PE Image of SCCM .

     

    Any one an idea?

     

    Error: Boot image to update:

    • Microsoft Windows PE (x64)

     

    Error: Actions to perform:

    • Add ConfigMgr binaries

    • Enable Windows PE command line support

    • Add drivers

     

    Error: Failed to import the following drivers:

    • Intel® 82579LM Gigabit Network Connection

    • Intel® 82567LM-2 Gigabit Network Connection

    • Realtek PCI GBE Family Controller

    • 3Com Dual Port 1000-SX PCI-X Server NIC

    • Broadcom NetLink Gigabit Ethernet

    • Realtek PCI GBE Family Controller

    • Atheros AR8131 PCI-E Gigabit Ethernet Controller (NDIS 6.20)

    • 3Com Dual Port 1000-SX PCI-X Server NIC

    • Intel® Advanced Network Services Virtual Adapter

    • Intel® Advanced Network Services Protocol

    • Intel® Ethernet FCoE Protocol Driver

    • Intel® Ethernet LLDP Protocol Driver

    • Intel® 82579LM Gigabit Network Connection

    • Intel® PRO/1000 PT Dual Port Network Connection

    • Intel® PRO/1000 Gigabit Server Adapter

    • Intel® 82567LM-3 Gigabit Network Connection

    • Intel® 82575EB Gigabit Network Connection

    • Intel® 82580 Gigabit Network Connection

    • Intel® 82567LM Gigabit Network Connection

    • Intel® 82579LM Gigabit Network Connection

    • Intel® PRO/1000 PT Dual Port Network Connection

    • Intel® PRO/1000 MT Desktop Adapter

    • Intel® 82567LM-3 Gigabit Network Connection

    • Intel® 82575EB Gigabit Network Connection

    • Intel® 82580 Gigabit Network Connection

    • Intel® 82567LM-2 Gigabit Network Connection

    • Intel® Virtual Network Connection

    • Intel® 82579LM Gigabit Network Connection

    • Intel® PRO/1000 PT Dual Port Network Connection

    • Intel® 82567LM-3 Gigabit Network Connection

    • Intel® 82575EB Gigabit Network Connection

    • Intel® 82580 Gigabit Network Connection

    • Intel® 82567LM-2 Gigabit Network Connection

    • Intel® Virtual Network Connection

    • Intel® C600 series chipset SATA AHCI Controller

    • Intel® C600/C220 series chipset SATA RAID Controller

    • Intel® C600 Series Chipset SAS RAID Controller

    • Realtek PCI GBE Family Controller

    • AMD SATA Controller

    • AMD AHCI Compatible RAID Controller

    • Intel® ICH7R/DH SATA AHCI Controller

    • Intel® ICH7R/DH SATA RAID Controller

    • Intel® C600 Series Chipset SATA RAID Controller

    • Intel® C600 Series Chipset SATA AHCI Controller

    • Intel® C600 Series Chipset SATA RAID Controller

    • Intel® C600 Series Chipset SAS RAID Controller

    • Intel® C600 Series Chipset SAS RAID Controller

    • LSI MegaRAID Virtual Device

    • LSI Logic MegaRAID SAS 8408E RAID Controller

    • LSI SAS x28 Expander

    • LSI Adapter, SAS2 2116 Meteor ROC(E) -StorPort

    • NVIDIA nForce Serial ATA Controller

    • AuthenTec Inc. AES2550

     

    Error: The wizard detected the following problems when updating the boot image.

    • Failed to inject a ConfigMgr driver into the mounted WIM file

    The SMS Provider reported an error.: ConfigMgr Error Object:

    instance of SMS_ExtendedStatus

    {

    • Description = "Failed to insert OSD binaries into the WIM file";

    • ErrorCode = 2152205056;

    • File = "e:\\qfe\\nts\\sms\\siteserver\\sdk_provider\\smsprov\\sspbootimagepackage.cpp";

    • Line = 4318;

    • ObjectInfo = "CSspBootImagePackage::PreRefreshPkgSrcHook";

    • Operation = "ExecMethod";

    • ParameterInfo = "SMS_BootImagePackage.PackageID=\"MU100004\"";

    • ProviderName = "WinMgmt";

    • StatusCode = 2147749889;

    };

  2. Hello,

     

    i want to create a standalone media. The process is stoping with an error.

     

    In the CreateTSNedia.log i got following informations:

     

    GetContentHash failed CreateTsMedia 24.04.2013 09:54:41 7144 (0x1BE8)
    Failed to create media (0x80041001) CreateTsMedia 24.04.2013 09:54:41 7144 (0x1BE8)
    CreateTsMedia failed with error 0x80041001, details='Adobe_FlashPlayer_11_ML' CreateTsMedia 24.04.2013 09:54:41 7144 (0x1BE8)
    MediaGenerator::~MediaGenerator() CreateTsMedia 24.04.2013 09:54:41 7144 (0x1BE8)
    Adobe_FlashPlayer_11_ML CreateTsMedia 24.04.2013 09:54:41 7144 (0x1BE8)
    Media creation process that was started from Admin Console completed.
    CreateTsMedia 24.04.2013 09:54:41 3140 (0x0C44)
    CreateMedia.exe finished with error code 80041001 CreateTsMedia 24.04.2013 09:54:41 3140 (0x0C44)

    The package is normaly working corectly an could be deployed over a TS started with a bootable Media.

     

    THX in advance

     

    Florian

  3. Hello,

     

    i created a task sequence which sets up a full client with Windows 7 and needed software.

     

    The sequence is running well on the must computer models.

     

    With one computer model HP Workstation XW6200, i have the problem, that the task sequence is running well, but the installation of the software packages needs a lot more time (10x times) as on other computer models (ex. HP ProBook 6570b).

     

    Has anyone an idea?

     

    THX in advance.

×
×
  • Create New...