Jump to content


hoodwink55

Established Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About hoodwink55

  • Rank
    Newbie
  1. Figured it out through this site, following the 2012 guide. Tested it and works
  2. I'm going to be replacing 7 year old PC's running Win7Pro, with new hardware and Win10Pro. How do I transfer the users profile/settings from their old PC to their new PC, keeping drive mappings and such. Currently on SCCM CB 1610. Thanks for any help, references, and/or videos on how to perform this.
  3. Jorgen, The WUAhandler.log gave me all the answers I needed to correct my issue. I had changed the Windows Updates GP to point to my new SCCM server, but forgot to change the port number. As soon as I made the change and performed a gpupdate /force, the errors in the WUAhandler.log cleared up, and my console started to report the status. Thank you!
  4. Current config: Server 2012r2, SCCM CB 1610, SQL 2016 Std. When I was running SCCM 2012r2, statistics for software updates showed for all updates. Now that I've migrated to current branch, I've yet to see any statistics for any of the updates. I get zero required, zero installed, zero compliant, unknown shows a number, and does show downloaded/deployed. Installed roles: App catalog web service point, App catalog website point, Asset intel sync point, Component server, Distribution point, Fallback status point, Management point, Service connection point, Site DB server, Site server, Site system, Software update point, Stat migration point. Windows 10 and Office 365 servicing does identify installations and installed versions. Am I missing an installed roll? Reporting? I've searched high and low, but nothing even close to point me in the right direction. I would greatly appreciate any help.
  5. I spoke too soon...third party updates are now installing.
  6. Update... I disabled the GP targeting the config server and BAM...updates-a-poring. Now my next issue is with third party updates from SCUP 2011. They are publishing to and discovering correctly in SCCM, and the deployment process says that it is successful, refresh the client retrieval, and still nothing appearing in the Software Center.
  7. I am in need of everyone's help! Setup: DC = 2008r2 SQL = 2008r2 - SQL 2012 SCCM = 2008r2 - SCCM 2012r2 - WSUS SP2 When I deploy software updates out to a set group, the clients Software Center does not show any available updates. I know that it can see the SCCM server because it pulled the client from it and also the SCUP/WSUS cert that was deploy to that computer group. The config server says that the deployment was successful, but nothing showed up on the client (client VM has no updates installed). What could be the issue? Thanks! P.S. I also just realized that I made a noob mistake while cloning the SQL & SCCM servers, I forgot to run sysprep and they both share the same SID/GUID, but different IP's & computer names. Could that be the problem? Oh...And I think that I might have gone through the WSUS config after the install...although config manager pulls everything down. I'm thinking that I might need to start from scratch :-(
×
×
  • Create New...