Jump to content


Dudefoxlive

Established Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Dudefoxlive's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. im my first post i figured out why it failed. it was because i was trying to deploy windows 7 professional and it was trying to enable bitlocker which is only in ultimate and higher. but now i have a new problem. could it be becuase something is not configured right or because my routor is handing out ip's while the server is trying to do the same and it is not find the server after it has loaded to that point.
  2. what does that mean it fails to do something before it even starts the task sequence and also it is now doing this thing to where it is failing to grab the policys before it loads the task sequence should i upload a pic to show what i mean?
  3. i have a new problem now when i enter the password to view the tasks it errors saying that it cannot retrive policys for this computer and i grabed the SMSTS file from it more like 2 files. https://www.dropbox.com/s/tvoo8mo8981ki2n/smsts_02.txt?dl=0 https://www.dropbox.com/s/dnkcvs8tazlug4m/smsts_01.log?dl=0 error code is 0x80004005 let me know if the links dont work
  4. Hi i have deployed Windows 7 using SCCM 2012 R2 and it all goes well but there seems to be a problem. After it installs the OS and starts installing System Configuration Client after all of that it says that the install failed but it installed 100% fine. i have attached a pic so you can see what is going on. can someone please tell me what is happing.
×
×
  • Create New...