Jump to content


Theyoungandthenoob

Established Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Theyoungandthenoob

  • Rank
    Newbie
  1. Worked for me as well. I still had a few errors but most of them were downloaded. Thank you for posting this!
  2. This happened to me as well and I had to force the machine to show. But you can try to: 1. right click on the collection and click "Update membership" and then press yes on the pop up box. If that doesn't work 2.Go to > Assets and Compliance > deivices > find the computer you just imported and right click, press "add Selected item" > Add selected item to existing Device Collection > go through the prompts adding the computer to the desired collection, go through til you finish and wait about 3 minutes and then repeat step one on the collection you added your computer into. The computer should show up. Please reply letting me know if this works.
  3. I don't have the option to choose a install file. I assume i should right? When i selct Browse when it asks for a "image package" the root seems to be blank. i've tried following this guide exactly, so there must be something i overlooked, missed or is not in the guide? Please Assist?
  4. I don't see any updates, I have fully sync'd WSUS but it doesn't show any updates. I opened the WSUS console and it shows like 14,000 but when I open SCCM it says "No items found" Not sure why. Internet connectivity is good. Domain connectivity is good. Not sure what the problem is. i followed every thing you wrote here. BTW thank you for this step by step. IT's awesome.
×
×
  • Create New...