Jump to content


ezyweb

New Members
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ezyweb

  1. We are currently installing the client onto Windows 10 machines, with some Server 2012 virtual machines, we have has success with some installing without issue, but on the machines that fail the logs show this: <![LOG[updated security on object C:\Windows\ccmsetup\.]LOG]!><time="09:32:00.721-660" date="03-02-2017" component="ccmsetup" context="" type="0" thread="8640" file="ccmsetup.cpp:9560"> <![LOG[Failed to get client version for sending state messages. Error 0x8004100e]LOG]!><time="09:32:00.721-660" date="03-02-2017" component="ccmsetup" context="" type="2" thread="8640" file="state.cpp:171"> <![LOG[Params to send '5.0.8412.1004 Deployment Error: 0x0, ']LOG]!><time="09:32:00.721-660" date="03-02-2017" component="ccmsetup" context="" type="0" thread="8640" file="state.cpp:208"> <![LOG[sending Fallback Status Point message to 'PV-SCCM.PV.LOCAL', STATEID='100'.]LOG]!><time="09:32:00.721-660" date="03-02-2017" component="ccmsetup" context="" type="1" thread="8640" file="state.cpp:277"> <![LOG[<ClientDeploymentMessage ErrorCode="0"><Client Baseline="1" Platform="2"/></ClientDeploymentMessage>]LOG]!><time="09:32:00.721-660" date="03-02-2017" component="ccmsetup" context="" type="1" thread="8640" file="statedetails.cpp:115"> <![LOG[state message with TopicType 800 and TopicId {4A7F6E22-4190-4538-9D98-CA3FED59C386} has been sent to the FSP]LOG]!><time="09:32:00.773-660" date="03-02-2017" component="FSPStateMessage" context="" type="1" thread="8640" file="fsputillib.cpp:783"> <![LOG[Failed to get client version for sending state messages. Error 0x8004100e]LOG]!><time="09:32:00.842-660" date="03-02-2017" component="ccmsetup" context="" type="2" thread="8640" file="state.cpp:171"> <![LOG[Params to send '5.0.8412.1004 Deployment Error: 0x87d00264, ']LOG]!><time="09:32:00.842-660" date="03-02-2017" component="ccmsetup" context="" type="0" thread="8640" file="state.cpp:208"> <![LOG[sending Fallback Status Point message to 'PV-SCCM.PV.LOCAL', STATEID='328'.]LOG]!><time="09:32:00.842-660" date="03-02-2017" component="ccmsetup" context="" type="1" thread="8640" file="state.cpp:277"> <![LOG[<ClientDeploymentMessage ErrorCode="-2016411036"><Client Baseline="1" Platform="2"/></ClientDeploymentMessage>]LOG]!><time="09:32:00.842-660" date="03-02-2017" component="ccmsetup" context="" type="1" thread="8640" file="statedetails.cpp:115"> <![LOG[state message with TopicType 800 and TopicId {9C4BEB8F-63A2-4294-9E6F-CCAA7D99C942} has been sent to the FSP]LOG]!><time="09:32:00.882-660" date="03-02-2017" component="FSPStateMessage" context="" type="1" thread="8640" file="fsputillib.cpp:783"> <![LOG[Failed to connect to policy namespace. Error 0x8004100e]LOG]!><time="09:32:00.885-660" date="03-02-2017" component="ccmsetup" context="" type="3" thread="7468" file="localpolicy.cpp:367"> <![LOG[Failed to revoke client upgrade local policy. Error 0x8004100e]LOG]!><time="09:32:00.885-660" date="03-02-2017" component="ccmsetup" context="" type="3" thread="7468" file="localpolicy.cpp:394"> <![LOG[CcmSetup failed with error code 0x80004005]LOG]!><time="09:32:00.885-660" date="03-02-2017" component="ccmsetup" context="" type="1" thread="7468" file="ccmsetup.cpp:10927"> We have Symantec installed, which we have tried with it enabled, disabled, installed, uninstalled. Still the same error occurs. Any ideas please ?
×
×
  • Create New...