Jump to content


Sign in to follow this  
ezyweb

SCCM 2016 Client Install errors

Recommended Posts

We are currently installing the client onto Windows 10 machines, with some Server 2012 virtual machines, we have has success with some installing without issue, but on the machines that fail the logs show this:


<![LOG[updated security on object C:\Windows\ccmsetup\.]LOG]!><time="09:32:00.721-660" date="03-02-2017" component="ccmsetup" context="" type="0" thread="8640" file="ccmsetup.cpp:9560">

<![LOG[Failed to get client version for sending state messages. Error 0x8004100e]LOG]!><time="09:32:00.721-660" date="03-02-2017" component="ccmsetup" context="" type="2" thread="8640" file="state.cpp:171">

<![LOG[Params to send '5.0.8412.1004 Deployment Error: 0x0, ']LOG]!><time="09:32:00.721-660" date="03-02-2017" component="ccmsetup" context="" type="0" thread="8640" file="state.cpp:208">

<![LOG[sending Fallback Status Point message to 'PV-SCCM.PV.LOCAL', STATEID='100'.]LOG]!><time="09:32:00.721-660" date="03-02-2017" component="ccmsetup" context="" type="1" thread="8640" file="state.cpp:277">

<![LOG[<ClientDeploymentMessage ErrorCode="0"><Client Baseline="1" Platform="2"/></ClientDeploymentMessage>]LOG]!><time="09:32:00.721-660" date="03-02-2017" component="ccmsetup" context="" type="1" thread="8640" file="statedetails.cpp:115">

<![LOG[state message with TopicType 800 and TopicId {4A7F6E22-4190-4538-9D98-CA3FED59C386} has been sent to the FSP]LOG]!><time="09:32:00.773-660" date="03-02-2017" component="FSPStateMessage" context="" type="1" thread="8640" file="fsputillib.cpp:783">

<![LOG[Failed to get client version for sending state messages. Error 0x8004100e]LOG]!><time="09:32:00.842-660" date="03-02-2017" component="ccmsetup" context="" type="2" thread="8640" file="state.cpp:171">

<![LOG[Params to send '5.0.8412.1004 Deployment Error: 0x87d00264, ']LOG]!><time="09:32:00.842-660" date="03-02-2017" component="ccmsetup" context="" type="0" thread="8640" file="state.cpp:208">

<![LOG[sending Fallback Status Point message to 'PV-SCCM.PV.LOCAL', STATEID='328'.]LOG]!><time="09:32:00.842-660" date="03-02-2017" component="ccmsetup" context="" type="1" thread="8640" file="state.cpp:277">

<![LOG[<ClientDeploymentMessage ErrorCode="-2016411036"><Client Baseline="1" Platform="2"/></ClientDeploymentMessage>]LOG]!><time="09:32:00.842-660" date="03-02-2017" component="ccmsetup" context="" type="1" thread="8640" file="statedetails.cpp:115">

<![LOG[state message with TopicType 800 and TopicId {9C4BEB8F-63A2-4294-9E6F-CCAA7D99C942} has been sent to the FSP]LOG]!><time="09:32:00.882-660" date="03-02-2017" component="FSPStateMessage" context="" type="1" thread="8640" file="fsputillib.cpp:783">

<![LOG[Failed to connect to policy namespace. Error 0x8004100e]LOG]!><time="09:32:00.885-660" date="03-02-2017" component="ccmsetup" context="" type="3" thread="7468" file="localpolicy.cpp:367">

<![LOG[Failed to revoke client upgrade local policy. Error 0x8004100e]LOG]!><time="09:32:00.885-660" date="03-02-2017" component="ccmsetup" context="" type="3" thread="7468" file="localpolicy.cpp:394">

<![LOG[CcmSetup failed with error code 0x80004005]LOG]!><time="09:32:00.885-660" date="03-02-2017" component="ccmsetup" context="" type="1" thread="7468" file="ccmsetup.cpp:10927">


We have Symantec installed, which we have tried with it enabled, disabled, installed, uninstalled. Still the same error occurs.

Any ideas please ?


Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...