Jump to content


iico

New Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About iico

  • Rank
    Newbie
  1. i found following error on IE11_main.log on client PC: 00:00.016: Started: 2018/04/03 (Y/M/D) 08:08:10.447 (local) 00:00.031: Time Format in this log: MM:ss.mmm (minutes:seconds.milliseconds) 00:00.031: Command line: C:\Windows\Temp\IXP000.TMP\IE-REDIST.exe /ieak-full:C:\Windows\Temp\IXP000.TMP\ /quiet 00:00.031: INFO: Setup installer for Internet Explorer: 11.0.9600.16428 00:00.031: INFO: Previous version of Internet Explorer: 9.0.8112.16421 00:00.031: INFO: Setup exit code: 0x00009C4F (40015) - Wrong OS Version. 00:00.031: INFO: Scheduling upload to IE SQM server: http://sqm.microsoft.com/sqm/ie/sqmserver.dll 00:00.063: ERROR: SQM Upload failed while uploading "C:\Users\Default\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\SQM\iesqmdata_setup0.sqm" with error: 2147954407 00:00.063: ERROR: SQM Upload failed while uploading "C:\Users\Default\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\SQM\iesqmdata_setup1.sqm" with error: 2147954407 00:00.063: ERROR: SQM Upload failed while uploading "C:\Users\Default\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\SQM\iesqmdata_setup2.sqm" with error: 2147954407 00:00.063: ERROR: SQM Upload failed while uploading "C:\Users\Default\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\SQM\iesqmdata_setup3.sqm" with error: 2147954407 00:00.063: ERROR: SQM Upload failed while uploading "C:\Users\Default\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\SQM\iesqmdata_setup4.sqm" with error: 2147954407 00:00.094: INFO: Cleaning up temporary files in: C:\Windows\TEMP\IE13076.tmp 00:00.094: INFO: Unable to remove directory C:\Windows\TEMP\IE13076.tmp, marking for deletion on reboot. 00:00.094: INFO: Released Internet Explorer Installer Mutex
  2. Hello all, I need to upgrade IE9 on windows 7 To IE11, i did follow all steps on the following article: https://social.technet.microsoft.com/wiki/contents/articles/28624.deploy-internet-explorer-11-using-sccm-2012-r2.aspx I checked IE and still 9. I checked the following: 1- application status on SCCM successe. 2- software center on client computer, and its successed (installed). 3- AppEnforce.log on client computer and there is no error. 4- Windows update service is installed on that computer, and .net 4.5.1 is installed as well. What else can i check. Best Regards,
×
×
  • Create New...