Jump to content


Robbie Wallis

Established Members
  • Content Count

    22
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Robbie Wallis

  • Rank
    Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Configmgr client is setting this in the registry/local policy FillemptyContentURLS is set to 1 UpdateServiceUrlAlternate is set to http://localhost:8005 Deleting them makes it work. What are they for and why are they being set?
  2. Hello, Having an error getting the latest client to roll out via software updates Configuration Manager Client (5.00.8790.1007) -Error 0x80d05001 How can I find the package on the distribution points to redistribute it as I think this could be the issue? Thanks
  3. Hello, We have an issue that has introduced itself into what was a working system so I'm guessing it is update related We are running the latest version with latest updates of SCCM with the latest ADK and capture media After the build process a machine will capture. If you make a single change i.e. installing software the capture will fail at initialising configuration manager client - 0x80040154. SMSTS.log shows the same error code against "Class not registered" This is a process that was working fine. We make the same changes every time but this time round nothing wants to capture Just noticed prior to this there is "GetMPInformation() failed 0x80040154" Any ideas? Robbie
  4. I found an uninstall of the client and reinstall now specifying site works fine as does sending a repair command to client. Looking for a way where this isn't needed though as with 1200 devices it not easy to keep track! If it comes to it I might have to go the GPO method of setting the site code however I feel MS is missing a trick a little bit. I see by the logs that the domain/forest is correctly guessed. From this a DNS lookup could easy be done but does try it
  5. I tell AD Discovery to create the boundaries which is AD Site and IP Range(I've done away with subnet for now) IP Is 172.16.12.228 Boundary is 172.16.0.1-255.255 On a re-push I tell what site should be assigned. I should really be doing this in the task sequence but guess I overlooked(it set to auto) I find it odd that if you click "find" in the client control panel it finds the site straightaway Also if you run the AD queries they return the correct information (&(ObjectCategory=mSSMSManagementPoint)(mSSMSDefaultMP=TRUE)(mSSMSVersion>=8200)) (&(ObjectCategory=MSSMSRoamingBoundaryRange)(|(&(MSSMSRangedIPLow<=2886732516)(MSSMSRangedIPHigh>=2886732516)))) This seems to say to me the AD query isn't running from the client. PErmission denied? spSearch->GetFirstRow(hSearch), HRESULT=80072020 <---
  6. I can fix clients by repushing them or manually click find site but looking to fix this so intervention is not necessary if something goes wrong with a client
  7. have an issue whereby sometimes a deployment fails midway due to a mistake my end! and it seems that some clients are left unmanaged(no site code assigned). I can always fix the failed deployment by sending the remaining task sequence items to the PC's(or reimage if time) but with clients not assigned it makes more difficult(not the ideal situation but sometimes time is very short). If I log onto the PC as an admin and click the find site button in the client control panel it finds it. If I leave it to its own devices or use console extensions it fails I have checked locationservices.log and it appears things are failing(< ![LOG[hr = spSearch->GetFirstRow(hSearch), HRESULT=80072020). LDAP queries produce correct results if manually run against AD <![LOG[Executing Location Service PreStartup task ***]LOG]!><time="11:11:49.312+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="0" thread="5524" file="lsprestartuptask.cpp:110"> < ![LOG[Registered for event SiteRoleCycleEvent.]LOG]!><time="11:11:49.312+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="0" thread="5524" file="lsprestartuptask.cpp:160"> < ![LOG[LSRefreshSiteCode]LOG]!><time="11:11:51.531+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="0" thread="3952" file="lsad.cpp:3916"> < ![LOG[LSGetGPSiteCode]LOG]!><time="11:11:51.531+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="0" thread="3952" file="lsad.cpp:5914"> < ![LOG[regKey.GetString( L"GPRequestedSiteAssignmentCode", sSiteCode ), HRESULT=80070002 (e:\nts_sccm_release\sms\framework\locationservices\lsutilities\lsad.cpp,5925)]LOG]!><time="11:11:51.531+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="0" thread="3952" file="lsad.cpp:5925"> < ![LOG[LSGetGPSiteCode: Site Assignment Code not defined in Group Policy Registry key [software\Microsoft\SMS\Mobile Client] (80070002)]LOG]!><time="11:11:51.531+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="1" thread="3952" file="lsad.cpp:5941"> < ![LOG[ProcessPendingSiteAssignment]LOG]!><time="11:11:51.531+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="0" thread="3952" file="lsad.cpp:3758"> < ![LOG[No pending site assignments]LOG]!><time="11:11:51.531+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="0" thread="3952" file="lsad.cpp:3768"> < ![LOG[LSGetAutoAssignFlagFromWMI]LOG]!><time="11:11:51.531+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="0" thread="3952" file="lsad.cpp:4064"> < ![LOG[LSGetSiteCodeFromWMI]LOG]!><time="11:11:51.531+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="0" thread="3952" file="lsad.cpp:1497"> < ![LOG[spEnum.Next(&spConfig) == S_OK, HRESULT=00000001 (e:\nts_sccm_release\sms\framework\smscore\smsutil.cpp,70)]LOG]!><time="11:11:51.531+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="0" thread="3952" file="smsutil.cpp:70"> < ![LOG[sMS_Authority not configured]LOG]!><time="11:11:51.531+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="2" thread="3952" file="smsutil.cpp:70"> < ![LOG[LSGetSiteCodeFromWMI : Site code returned from WMI is <>]LOG]!><time="11:11:51.531+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="0" thread="3952" file="lsad.cpp:1503"> < ![LOG[LSGetSiteCodeFromWMI]LOG]!><time="11:12:08.767+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="0" thread="900" file="lsad.cpp:1497"> < ![LOG[spEnum.Next(&spConfig) == S_OK, HRESULT=00000001 (e:\nts_sccm_release\sms\framework\smscore\smsutil.cpp,70)]LOG]!><time="11:12:08.767+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="0" thread="900" file="smsutil.cpp:70"> < ![LOG[sMS_Authority not configured]LOG]!><time="11:12:08.767+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="2" thread="900" file="smsutil.cpp:70"> < ![LOG[LSGetSiteCodeFromWMI : Site code returned from WMI is <>]LOG]!><time="11:12:08.767+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="0" thread="900" file="lsad.cpp:1503"> < ![LOG[LSGetAssignedSiteFromDirectories]LOG]!><time="11:12:08.892+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="0" thread="4560" file="lsad.cpp:1978"> < ![LOG[LSGetGPSiteCode]LOG]!><time="11:12:08.892+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="0" thread="4560" file="lsad.cpp:5914"> < ![LOG[regKey.GetString( L"GPRequestedSiteAssignmentCode", sSiteCode ), HRESULT=80070002 (e:\nts_sccm_release\sms\framework\locationservices\lsutilities\lsad.cpp,5925)]LOG]!><time="11:12:08.892+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="0" thread="4560" file="lsad.cpp:5925"> < ![LOG[LSGetGPSiteCode: Site Assignment Code not defined in Group Policy Registry key [software\Microsoft\SMS\Mobile Client] (80070002)]LOG]!><time="11:12:08.892+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="1" thread="4560" file="lsad.cpp:5941"> < ![LOG[Attempting to get assigned site from lookup MP(s) via HTTPS]LOG]!><time="11:12:08.892+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="1" thread="4560" file="lssecurity.cpp:6208"> < ![LOG[LSGetLookupMP]LOG]!><time="11:12:08.892+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="0" thread="4560" file="lsad.cpp:2325"> < ![LOG[LSGetInternetMode]LOG]!><time="11:12:08.892+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="0" thread="4560" file="lsad.cpp:4964"> < ![LOG[LSGetInternetMode: In Intranet]LOG]!><time="11:12:08.907+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="0" thread="4560" file="lsad.cpp:5013"> < ![LOG[LSGetADForestAndDomainName]LOG]!><time="11:12:08.907+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="0" thread="4560" file="lsad.cpp:821"> < ![LOG[LSJoinedToADDomain]LOG]!><time="11:12:08.907+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="0" thread="4560" file="lsad.cpp:709"> < ![LOG[Local Machine is joined to an AD domain]LOG]!><time="11:12:08.907+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="0" thread="4560" file="lsad.cpp:732"> < ![LOG[Current AD forest name is empire.xxxx.ac.uk, domain name is empire.xxxx.ac.uk]LOG]!><time="11:12:08.907+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="1" thread="4560" file="lsad.cpp:860"> < ![LOG[LSGetHomeMPFromWMI]LOG]!><time="11:12:08.907+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="0" thread="4560" file="lsad.cpp:1627"> < ![LOG[spEnum.Next(&spObject) == WBEM_S_NO_ERROR, HRESULT=80004005 (e:\nts_sccm_release\sms\framework\locationservices\lsutilities\lsad.cpp,1641)]LOG]!><time="11:12:08.907+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="0" thread="4560" file="lsad.cpp:1641"> < ![LOG[LSGetLookupMPFromRegistry]LOG]!><time="11:12:08.907+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="0" thread="4560" file="lsad.cpp:2540"> < ![LOG[0 < sManagementPoint.length(), HRESULT=80004005 (e:\nts_sccm_release\sms\framework\locationservices\lsutilities\lsad.cpp,2558)]LOG]!><time="11:12:08.907+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="0" thread="4560" file="lsad.cpp:2558"> < ![LOG[LSGetLookupMPFromRegistry: Failed to get MP from Registry (80004005)]LOG]!><time="11:12:08.907+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="1" thread="4560" file="lsad.cpp:2568"> < ![LOG[Attempting to retrieve lookup MP(s) from AD]LOG]!><time="11:12:08.907+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="1" thread="4560" file="lsad.cpp:2379"> < ![LOG[LSGetManagementPointsForSiteFromAD]LOG]!><time="11:12:08.907+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="0" thread="4560" file="lsad.cpp:3192"> < ![LOG[CCMGetGlobalService(&spService), HRESULT=87d00219 (e:\cm1606_rtm\sms\framework\core\ccmcore\ccmconditions.cpp,39)]LOG]!><time="11:12:08.907+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="0" thread="4560" file="ccmconditions.cpp:39"> < ![LOG[LSGetADForestAndDomainName]LOG]!><time="11:12:08.907+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="0" thread="4560" file="lsad.cpp:821"> < ![LOG[Current AD forest name is empire.xxxx.ac.uk, domain name is empire.xxxx.ac.uk]LOG]!><time="11:12:08.907+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="1" thread="4560" file="lsad.cpp:860"> < ![LOG[Domain joined client is in Intranet]LOG]!><time="11:12:08.907+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="1" thread="4560" file="lsad.cpp:1089"> < ![LOG[Performing AD query: '(&(ObjectCategory=mSSMSManagementPoint)(mSSMSDefaultMP=TRUE)(mSSMSVersion>=8200))']LOG]!><time="11:12:08.923+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="0" thread="4560" file="lsad.cpp:674"> < ![LOG[hr = spSearch->GetFirstRow(hSearch), HRESULT=80072020 (e:\nts_sccm_release\sms\framework\locationservices\lsutilities\lsad.cpp,3216)]LOG]!><time="11:12:08.923+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="0" thread="4560" file="lsad.cpp:3216"> < ![LOG[No lookup MP(s) from AD]LOG]!><time="11:12:08.923+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="1" thread="4560" file="lsad.cpp:2411"> < ![LOG[LSWinsResolveSMSNameEx]LOG]!><time="11:12:08.923+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="1" thread="4560" file="lswins.cpp:433"> < ![LOG[HTTP is selected for Client. The current state is 0.]LOG]!><time="11:12:08.923+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="1" thread="4560" file="ccmutillib.cpp:438"> < ![LOG[using WSAEnumProtocols to get all active LANAs ]LOG]!><time="11:12:08.923+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="0" thread="4560" file="lswins.cpp:157"> < ![LOG[Attempting to resolve 'SMS_SLP' with 25 suffix from WINS]LOG]!><time="11:12:08.923+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="0" thread="4560" file="lswins.cpp:382"> < ![LOG[Attempting to find 'SMS_SLP' with 25 suffix on LANA 2 from WINS]LOG]!><time="11:12:08.923+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="0" thread="4560" file="lswins.cpp:386"> < ![LOG[Failed to resolve 'SMS_SLP' from WINS]LOG]!><time="11:12:13.423+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="2" thread="4560" file="lswins.cpp:472"> < ![LOG[No lookup MP(s) from WINS]LOG]!><time="11:12:13.423+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="1" thread="4560" file="lsad.cpp:2472"> < ![LOG[unable to find lookup MP(s) in Registry, AD, DNS and WINS]LOG]!><time="11:12:13.423+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="3" thread="4560" file="lsad.cpp:2484"> < ![LOG[((HRESULT) (((unsigned long)(1)<<31) | ((unsigned long)(0x7D0)<<16) | ((unsigned long)(0x0301))) ), HRESULT=87d00301 (e:\nts_sccm_release\sms\framework\locationservices\lsutilities\lsad.cpp,2485)]LOG]!><time="11:12:13.423+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="0" thread="4560" file="lsad.cpp:2485"> < ![LOG[LSGetLookupMP(L"", saMPList, bTriedAD, managementPointRecordArrayFromAD), HRESULT=87d00301 (e:\nts_sccm_release\sms\framework\locationservices\lsutilities\lssecurity.cpp,6212)]LOG]!><time="11:12:13.423+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="0" thread="4560" file="lssecurity.cpp:6212"> < ![LOG[CCMGetGlobalService(&spService), HRESULT=87d00219 (e:\cm1606_rtm\sms\framework\core\ccmcore\ccmconditions.cpp,39)]LOG]!><time="11:12:13.423+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="0" thread="4560" file="ccmconditions.cpp:39"> < ![LOG[LSGetADForestAndDomainName]LOG]!><time="11:12:13.423+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="0" thread="4560" file="lsad.cpp:821"> < ![LOG[Current AD forest name is empire.xxxx.ac.uk, domain name is empire.xxxx.ac.uk]LOG]!><time="11:12:13.423+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="1" thread="4560" file="lsad.cpp:860"> < ![LOG[Domain joined client is in Intranet]LOG]!><time="11:12:13.423+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="1" thread="4560" file="lsad.cpp:1089"> < ![LOG[LSGetAssignedSiteFromAD]LOG]!><time="11:12:13.423+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="0" thread="4560" file="lsad.cpp:2080"> < ![LOG[DhcpGetOriginalSubnetMask entry point is supported.]LOG]!><time="11:12:13.423+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="0" thread="4560" file="ccmiputil.cpp:117"> < ![LOG[begin checking Alternate Network Configuration]LOG]!><time="11:12:13.423+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="0" thread="4560" file="ccmiputil.cpp:1095"> < ![LOG[Finished checking Alternate Network Configuration]LOG]!><time="11:12:13.423+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="0" thread="4560" file="ccmiputil.cpp:1172"> < ![LOG[Adapter {6587E23E-E4CB-409E-BBC6-16012ABD786A} is DHCP enabled. Checking quarantine status.]LOG]!><time="11:12:13.423+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="0" thread="4560" file="ccmiputil.cpp:436"> < ![LOG[LSGetADSiteName]LOG]!><time="11:12:13.423+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="0" thread="4560" file="lsad.cpp:772"> < ![LOG[Current AD site of machine is Rochford]LOG]!><time="11:12:13.548+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="1" thread="4560" file="lsad.cpp:788"> < ![LOG[Attempting to query AD for assigned site code]LOG]!><time="11:12:13.548+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="0" thread="4560" file="lsad.cpp:2099"> < ![LOG[Performing AD query: '(&(ObjectCategory=MSSMSRoamingBoundaryRange)(|(&(MSSMSRangedIPLow<=2886732516)(MSSMSRangedIPHigh>=2886732516))))']LOG]!><time="11:12:13.548+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="0" thread="4560" file="lsad.cpp:674"> < ![LOG[hr = spSearch->GetFirstRow(hSearch), HRESULT=80072020 (e:\nts_sccm_release\sms\framework\locationservices\lsutilities\lsad.cpp,2110)]LOG]!><time="11:12:13.548+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="0" thread="4560" file="lsad.cpp:2110"> < ![LOG[Attempting to get assigned site from lookup MP(s) via HTTP]LOG]!><time="11:12:13.548+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="1" thread="4560" file="lssecurity.cpp:6208"> < ![LOG[LSGetLookupMP]LOG]!><time="11:12:13.548+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="0" thread="4560" file="lsad.cpp:2325"> < ![LOG[LSGetInternetMode]LOG]!><time="11:12:13.548+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="0" thread="4560" file="lsad.cpp:4964"> < ![LOG[LSGetInternetMode: In Intranet]LOG]!><time="11:12:13.548+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="0" thread="4560" file="lsad.cpp:5013"> < ![LOG[LSGetADForestAndDomainName]LOG]!><time="11:12:13.548+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="0" thread="4560" file="lsad.cpp:821"> < ![LOG[LSGetHomeMPFromWMI]LOG]!><time="11:12:13.548+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="0" thread="4560" file="lsad.cpp:1627"> < ![LOG[spEnum.Next(&spObject) == WBEM_S_NO_ERROR, HRESULT=80004005 (e:\nts_sccm_release\sms\framework\locationservices\lsutilities\lsad.cpp,1641)]LOG]!><time="11:12:13.564+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="0" thread="4560" file="lsad.cpp:1641"> < ![LOG[LSGetLookupMPFromRegistry]LOG]!><time="11:12:13.564+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="0" thread="4560" file="lsad.cpp:2540"> < ![LOG[0 < sManagementPoint.length(), HRESULT=80004005 (e:\nts_sccm_release\sms\framework\locationservices\lsutilities\lsad.cpp,2558)]LOG]!><time="11:12:13.564+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="0" thread="4560" file="lsad.cpp:2558"> < ![LOG[LSGetLookupMPFromRegistry: Failed to get MP from Registry (80004005)]LOG]!><time="11:12:13.564+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="1" thread="4560" file="lsad.cpp:2568"> < ![LOG[Attempting to retrieve lookup MP(s) from AD]LOG]!><time="11:12:13.564+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="1" thread="4560" file="lsad.cpp:2379"> < ![LOG[LSGetManagementPointsForSiteFromAD]LOG]!><time="11:12:13.564+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="0" thread="4560" file="lsad.cpp:3192"> < ![LOG[CCMGetGlobalService(&spService), HRESULT=87d00219 (e:\cm1606_rtm\sms\framework\core\ccmcore\ccmconditions.cpp,39)]LOG]!><time="11:12:13.564+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="0" thread="4560" file="ccmconditions.cpp:39"> < ![LOG[LSGetADForestAndDomainName]LOG]!><time="11:12:13.564+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="0" thread="4560" file="lsad.cpp:821"> < ![LOG[Current AD forest name is empire.xxxx.ac.uk, domain name is empire.xxxx.ac.uk]LOG]!><time="11:12:13.564+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="1" thread="4560" file="lsad.cpp:860"> < ![LOG[Domain joined client is in Intranet]LOG]!><time="11:12:13.564+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="1" thread="4560" file="lsad.cpp:1089"> < ![LOG[Performing AD query: '(&(ObjectCategory=mSSMSManagementPoint)(mSSMSDefaultMP=TRUE)(mSSMSVersion>=8200))']LOG]!><time="11:12:13.564+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="0" thread="4560" file="lsad.cpp:674"> < ![LOG[hr = spSearch->GetFirstRow(hSearch), HRESULT=80072020 (e:\nts_sccm_release\sms\framework\locationservices\lsutilities\lsad.cpp,3216)]LOG]!><time="11:12:13.564+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="0" thread="4560" file="lsad.cpp:3216"> < ![LOG[No lookup MP(s) from AD]LOG]!><time="11:12:13.564+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="1" thread="4560" file="lsad.cpp:2411"> < ![LOG[LSWinsResolveSMSNameEx]LOG]!><time="11:12:13.579+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="1" thread="4560" file="lswins.cpp:433"> < ![LOG[using WSAEnumProtocols to get all active LANAs ]LOG]!><time="11:12:13.579+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="0" thread="4560" file="lswins.cpp:157"> < ![LOG[Attempting to resolve 'SMS_SLP' with 25 suffix from WINS]LOG]!><time="11:12:13.579+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="0" thread="4560" file="lswins.cpp:382"> < ![LOG[Attempting to find 'SMS_SLP' with 25 suffix on LANA 2 from WINS]LOG]!><time="11:12:13.579+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="0" thread="4560" file="lswins.cpp:386"> < ![LOG[Failed to resolve 'SMS_SLP' from WINS]LOG]!><time="11:12:18.080+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="2" thread="4560" file="lswins.cpp:472"> < ![LOG[No lookup MP(s) from WINS]LOG]!><time="11:12:18.080+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="1" thread="4560" file="lsad.cpp:2472"> < ![LOG[unable to find lookup MP(s) in Registry, AD, DNS and WINS]LOG]!><time="11:12:18.080+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="3" thread="4560" file="lsad.cpp:2484"> < ![LOG[((HRESULT) (((unsigned long)(1)<<31) | ((unsigned long)(0x7D0)<<16) | ((unsigned long)(0x0301))) ), HRESULT=87d00301 (e:\nts_sccm_release\sms\framework\locationservices\lsutilities\lsad.cpp,2485)]LOG]!><time="11:12:18.080+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="0" thread="4560" file="lsad.cpp:2485"> < ![LOG[LSGetLookupMP(L"", saMPList, bTriedAD, managementPointRecordArrayFromAD), HRESULT=87d00301 (e:\nts_sccm_release\sms\framework\locationservices\lsutilities\lssecurity.cpp,6212)]LOG]!><time="11:12:18.080+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="0" thread="4560" file="lssecurity.cpp:6212"> < ![LOG[3 == sSMSAssignedSite.length(), HRESULT=8000ffff (e:\nts_sccm_release\sms\framework\locationservices\lsutilities\lsad.cpp,2022)]LOG]!><time="11:12:18.080+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="0" thread="4560" file="lsad.cpp:2022"> < ![LOG[CCM::LocationServices::LSGetAssignedSiteFromDirectories( sSmsSite), HRESULT=8000ffff (e:\nts_sccm_release\sms\framework\locationservices\lsutilities\lsexports.cpp,142)]LOG]!><time="11:12:18.080+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="0" thread="4560" file="lsexports.cpp:142"> < ![LOG[LSGetSiteCodeFromWMI]LOG]!><time="11:12:18.267+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="0" thread="900" file="lsad.cpp:1497"> < ![LOG[spEnum.Next(&spConfig) == S_OK, HRESULT=00000001 (e:\nts_sccm_release\sms\framework\smscore\smsutil.cpp,70)]LOG]!><time="11:12:18.267+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="0" thread="900" file="smsutil.cpp:70"> < ![LOG[sMS_Authority not configured]LOG]!><time="11:12:18.267+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="2" thread="900" file="smsutil.cpp:70"> < ![LOG[LSGetSiteCodeFromWMI : Site code returned from WMI is <>]LOG]!><time="11:12:18.267+00" date="10-30-2016" component="LocationServices" context="" type="0" thread="900" file="lsad.cpp:1503"> DNS Record exists System Management record exists Boundaries are set as AD sites, IP Range and subnet Any ideas? Robbie
  8. I ran some optional Windows Updates(server 2012(non r2)) one included SP3 for SQL Server on the remote end, rebooted and packages went
  9. Application Packages appear to have stop distributing to our child site. I know I redistributed OS Boot Images and they went across fine There are 6 application packages that appear to be stuck. I am trying to debug and have found this. They are reaching despooler then it seems to hit retry time and sends them again? and again? A couple of the packages are just a registry entry so tiny show as 0MB
  10. Mine seems to fail installing the configmgr client? <![LOG[installing file 'C:\Windows\ccmsetup\WindowsUpdateAgent30-x64.exe' with options '/quiet /norestart'.]LOG]!><time="22:28:46.399-60" date="08-01-2015" component="ccmsetup" context="" type="1" thread="2868" file="manifest.cpp:2189"> <![LOG[File 'C:\Windows\ccmsetup\WindowsUpdateAgent30-x64.exe' returned failure exit code 775. Fail the installation.]LOG]!><time="22:28:48.728-60" date="08-01-2015" component="ccmsetup" context="" type="3" thread="2868" file="manifest.cpp:2239"> <![LOG[installFromManifest failed 0x80070307]LOG]!><time="22:28:48.728-60" date="08-01-2015" component="ccmsetup" context="" type="3" thread="2868" file="ccmsetup.cpp:7202"> <![LOG[A Fallback Status Point has not been specified. Message with STATEID='311' will not be sent.]LOG]!><time="22:28:48.728-60" date="08-01-2015" component="ccmsetup" context="" type="1" thread="2868" file="ccmsetup.cpp:9767">
  11. I also have noticed this but not installed on a VM Broke Multicast too
  12. Unblocked all of pxe certs still same error I think it's related to a certificate. How does the cryptdecrypt get the key after the reboot? is there a log I can check on the server for this happening? could i possibly increase the logging for this stage?
  13. No I generated a new one today and still doing the same however I didnt reboot. Maybe ill try that in the morning Does it use the pxe certificate to decrypt the tsenv.dat file?
  14. it's a self generated one and running in mixed mode so should work in theory. I had thought about trying it in native mode to see if it fixed it however got stuck with another error after entering pxe password
×
×
  • Create New...