Jump to content


Search the Community

Showing results for tags '0x80072746'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Cloud
    • Azure
    • Microsoft Intune
    • Office 365
  • General Stuff
    • General Chat
    • Events
    • Site News
    • Windows News
    • Suggestion box
    • Jobs
  • MDT, SMS, SCCM, Current Branch &Technical Preview
    • How do I ?
    • Microsoft Deployment Toolkit (MDT)
    • Official Forum Supporters
    • SMS 2003
    • Configuration Manager 2007
    • Configuration Manager 2012
    • System Center Configuration Manager (Current Branch)
    • Packaging
    • scripting
    • Endpoint Protection
  • Windows Client
    • how do I ?
    • Windows 10
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Windows Vista
    • Windows XP
    • windows screenshots
  • Windows Server
    • Active Directory
    • Microsoft SQL Server
    • System Center Operations Manager
    • KMS
    • Windows Deployment Services
    • NAP
    • Failover Clustering
    • PKI
    • Windows Server 2008
    • Windows Server 2012
    • Windows Server 2016
    • Windows Server 2019
    • Hyper V
    • Exchange
    • IIS/apache/web server
    • System Center Data Protection Manager
    • System Center Service Manager
    • System Center App Controller
    • System Center Virtual Machine Manager
    • System Center Orchestrator
    • Lync
    • Application Virtualization
    • Sharepoint
    • WSUS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi, I have recently installed 1902 and though I'd try the PXE Responder without WDS. It uninstalled WDS and the service for PXE Responder is running but whenever we try to build we get the following error "sccm PXE: recvfrom() failed for DHCP. 0x80072746.". I've since re-installed WDS and everything is working again. PXE: A0:8C:FD:D9:42:EB: 18058, GUID:11D3E3F7-385C-4446-BE52-200EEA465B33, SMBIOS ID is NOT a match, MAC Address is a match. SCCMPXE 09/05/2019 16:13:15 7996 (0x1F3C) PXE: A0:8C:FD:D9:42:EB: Using system record 18058, GUID:11D3E3F7-385C-4446-BE52-200EEA465B33. SCCMPXE 09/05/2019 16:13:15 7996 (0x1F3C) Operation: 2, Address type: 1, Address length: 6, Hop Count: 1, Transaction ID: 067b5c1f, Seconds since boot: 1024, Address: a0:8c:fd:d9:42:eb:00:00:00:00:00:00:00:00:00:00, Host name: , Boot file name: , Client IP: 0.0.0.0, Host IP: 0.0.0.0, Server IP: 172.27.22.72, Relay IP: 172.29.1.1 Options: 53, 1: 02 54, 4: ac 1b 16 48 97, 17: 00 e9 43 f4 97 47 7f 42 35 b9 45 ee aa 99 0e ba fe 60, 9: 50 58 45 43 6c 69 65 6e 74 SCCMPXE 09/05/2019 16:13:15 7996 (0x1F3C) PXE: Sending reply to 172.29.1.1, DHCP. SCCMPXE 09/05/2019 16:13:15 7996 (0x1F3C) PXE: recvfrom() failed for DHCP. 0x80072746. SCCMPXE 09/05/2019 16:13:15 9592 (0x2578)
×
×
  • Create New...