Jump to content


Search the Community

Showing results for tags '800705B4'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Cloud
    • Azure
    • Microsoft Intune
    • Office 365
  • General Stuff
    • General Chat
    • Events
    • Site News
    • Windows News
    • Suggestion box
    • Jobs
  • MDT, SMS, SCCM, Current Branch &Technical Preview
    • How do I ?
    • Microsoft Deployment Toolkit (MDT)
    • Official Forum Supporters
    • SMS 2003
    • Configuration Manager 2007
    • Configuration Manager 2012
    • System Center Configuration Manager (Current Branch)
    • Packaging
    • scripting
    • Endpoint Protection
  • Windows Client
    • how do I ?
    • Windows 10
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Windows Vista
    • Windows XP
    • windows screenshots
  • Windows Server
    • Active Directory
    • Microsoft SQL Server
    • System Center Operations Manager
    • KMS
    • Windows Deployment Services
    • NAP
    • Failover Clustering
    • PKI
    • Windows Server 2008
    • Windows Server 2012
    • Windows Server 2016
    • Windows Server 2019
    • Hyper V
    • Exchange
    • IIS/apache/web server
    • System Center Data Protection Manager
    • System Center Service Manager
    • System Center App Controller
    • System Center Virtual Machine Manager
    • System Center Orchestrator
    • Lync
    • Application Virtualization
    • Sharepoint
    • WSUS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. I am trying to build and capture a Winddows 7 X64 Image using SCCM 2012 R2 (SP1). I have also installed Cumulative Updates 1 for R2 SP1 and made sure the client Patches CU1 during setup. I have been using Software Updates to clients on the Domain successfully but the OSD is failing to complete with the error "timeout period expired. Error: 800705B4" in the SMSTS.log (see attached). I have ensured the Client install includes the following (note the FQDN is different to this, trying to not publish to the world): SMSMP=server.com SMSSLP=server.com DNSSUFFIX=com I have added the hotfix KB2522623 and also included the following command prior to the updates: WMIC /namespace:\\root\ccm path sms_client CALL TriggerSchedule "{00000000-0000-0000-0000-000000000113}" /NOINTERACTIVE I have made sure the client correctly connects with an IP on the active Boundary. Also I have made sure the updates are correctly Distributed to the DP. I am at a loss for what is happening here? Please see SMSTS.log, SoftwareUpdates.log, UpdatesHandler.log, UpdatesDeployment.log, UpdatesStore.log, and WUAHandler.log below for more info. Here is excerpt from SMSTS.log when it fails: executing command: C:\Windows\system32\cmd.exe /k executed command: C:\Windows\system32\cmd.exe /k FALSE, HRESULT=800705b4 (e:\nts_sccm_release\sms\client\osdeployment\installswupdate\installswupdate.cpp,1273) Timedout waiting for updates refresh complete notification WaitForRefreshUpdatesComplete(spInstall), HRESULT=800705b4 (e:\nts_sccm_release\sms\client\osdeployment\installswupdate\installswupdate.cpp,1331) RefreshUpdates(), HRESULT=800705b4 (e:\nts_sccm_release\sms\client\osdeployment\installswupdate\installswupdate.cpp,923) InstallUpdates(pInstallUpdate, tType, sJobID, sActiveRequestHandle), HRESULT=800705b4 (e:\nts_sccm_release\sms\client\osdeployment\installswupdate\main.cpp,248) Setting TSEnv variable SMSTSInstallUpdateJobGUID= Process(pInstallUpdate, tType), HRESULT=800705b4 (e:\nts_sccm_release\sms\client\osdeployment\installswupdate\main.cpp,302) Process completed with exit code 2147943860 !--------------------------------------------------------------------------------------------! Failed to run the action: Install Software Updates 1st Pass. This operation returned because the timeout period expired. (Error: 800705B4; Source: Windows) MP server http://SERVER.comPorts 80,443. CRL=false. Setting authenticator Set authenticator in transport Sending StatusMessage Setting message signatures. Setting the authenticator. CLibSMSMessageWinHttpTransport::Send: URL: SERVER.com:80 CCM_POST /ccm_system/request Request was successful. Set a global environment variable _SMSTSLastActionRetCode=-2147023436 Set a global environment variable _SMSTSLastActionSucceeded=false Clear local default environment The execution engine ignored the failure of the action (Install Software Updates 1st Pass) and continues execution smsts.log UpdatesDeployment.log UpdatesHandler.log UpdatesStore.log WUAHandler.log WindowsUpdate.log
×
×
  • Create New...