Jump to content


Search the Community

Showing results for tags 'MDT SCCM OSD '.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Cloud
    • Azure
    • Microsoft Intune
    • Office 365
  • General Stuff
    • General Chat
    • Events
    • Site News
    • Windows News
    • Suggestion box
    • Jobs
  • MDT, SMS, SCCM, Current Branch &Technical Preview
    • How do I ?
    • Microsoft Deployment Toolkit (MDT)
    • Official Forum Supporters
    • SMS 2003
    • Configuration Manager 2007
    • Configuration Manager 2012
    • System Center Configuration Manager (Current Branch)
    • Packaging
    • scripting
    • Endpoint Protection
  • Windows Client
    • how do I ?
    • Windows 10
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Windows Vista
    • Windows XP
    • windows screenshots
  • Windows Server
    • Active Directory
    • Microsoft SQL Server
    • System Center Operations Manager
    • KMS
    • Windows Deployment Services
    • NAP
    • Failover Clustering
    • PKI
    • Windows Server 2008
    • Windows Server 2012
    • Windows Server 2016
    • Windows Server 2019
    • Hyper V
    • Exchange
    • IIS/apache/web server
    • System Center Data Protection Manager
    • System Center Service Manager
    • System Center App Controller
    • System Center Virtual Machine Manager
    • System Center Orchestrator
    • Lync
    • Application Virtualization
    • Sharepoint
    • WSUS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi Niall, After twittering with you this weekend about the disapointing rate of success, deploying windows 2008 r2 sp1 and windows 7 with SCCM2012, hereby the story.... We've tried different approaches with multiple task sequences, standard, custom and mdt ones but still get nowhere near a solution. We just keep getting an error code, which in 2007 meant that there was something wrong with the partitions in your tasksequence. Our lab currently looks like this: A Hyper-V host with DFS on which our data (packages, images, sccm packages) are placed. This is a dc. A VM (dc) with SCCM installed according to your spec's (Thanks again for the step by step guide) 2 VM's for deployment purposes Hope you can help solve our issues, there are 3 (!!) error logs below... We have the feeling that we're already close, but are just overlooking a small piece of the puzzle. When you need to logon to our test-environment, please let me know, so I can provide you with the proper credentials. Basic Image Win2k8.log Create and deploy reference image.log Windows 7 basic image.log Thanks again for your help in advance, and on solving our (small) issue, I'll buy you a dutch beer during Tech-Ed this summer! Kind Regards, Bert Wolters
×
×
  • Create New...