Jump to content


Search the Community

Showing results for tags 'Win32_ComputerSystemProduct'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Cloud
    • Azure
    • Microsoft Intune
    • Office 365
  • General Stuff
    • General Chat
    • Events
    • Site News
    • Windows News
    • Suggestion box
    • Jobs
  • MDT, SMS, SCCM, Current Branch &Technical Preview
    • How do I ?
    • Microsoft Deployment Toolkit (MDT)
    • Official Forum Supporters
    • SMS 2003
    • Configuration Manager 2007
    • Configuration Manager 2012
    • System Center Configuration Manager (Current Branch)
    • Packaging
    • scripting
    • Endpoint Protection
  • Windows Client
    • how do I ?
    • Windows 10
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Windows Vista
    • Windows XP
    • windows screenshots
  • Windows Server
    • Active Directory
    • Microsoft SQL Server
    • System Center Operations Manager
    • KMS
    • Windows Deployment Services
    • NAP
    • Failover Clustering
    • PKI
    • Windows Server 2008
    • Windows Server 2012
    • Windows Server 2016
    • Windows Server 2019
    • Hyper V
    • Exchange
    • IIS/apache/web server
    • System Center Data Protection Manager
    • System Center Service Manager
    • System Center App Controller
    • System Center Virtual Machine Manager
    • System Center Orchestrator
    • Lync
    • Application Virtualization
    • Sharepoint
    • WSUS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi. Edit 5. I have created the same thread at forums.lenovo.com as they may have more insight into this matter. Anyway, it seems that my ThinkCentre has forgotten who he is. I have a ThinkCentre M72e (3267-BZ5). I deployed Win7 ENT x64 and tried to install driver packages with conditions. I have googled quite a bit and most sites seem to say the same. "Lenovo has a little bit different way of storing model type, it can be found in Win32_ComputerSystemProduct.Version... But those conditions failed, none were matched. After I got the target computer up and running, I checked and the computer has the following property values in Win32_ComputerSystemProduct: Win32_ComputerSystemProduct.IdentifyingNumber="pb12xwn" Win32_ComputerSystemProduct.Name="3267-BZ5" Win32_ComputerSystemProduct.Version="Lenovo Computer" All other properties in Win32_ComputerSystemProduct are NULL Additonal info: For now I did not copy all the ThinkCentre drivers into my driver store but only those that were needed because Windows 7 media would not identify those devices. So some chipset drivers may be windows generic and not from the manufacturers. BUT after the OSD I have - installed Lenovo software and updated all drivers and rebooted - no change - updated BIOS also (chose NOT to manually update the model name - no change and the WMI query still returns the same result as above. I am a little lost at where to go next, as in my mind this information should be somewhere in the computer hardware? Cheers. -MPT-
×
×
  • Create New...