Jump to content


Search the Community

Showing results for tags 'f12 pxe network boot secureboot'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Cloud
    • Azure
    • Microsoft Intune
    • Office 365
  • General Stuff
    • General Chat
    • Events
    • Site News
    • Windows News
    • Suggestion box
    • Jobs
  • MDT, SMS, SCCM, Current Branch &Technical Preview
    • How do I ?
    • Microsoft Deployment Toolkit (MDT)
    • SMS 2003
    • Configuration Manager 2007
    • Configuration Manager 2012
    • System Center Configuration Manager (Current Branch)
    • Packaging
    • scripting
    • Endpoint Protection
  • Windows Client
    • how do I ?
    • Windows 10
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Windows Vista
    • Windows XP
    • windows screenshots
  • Windows Server
    • Active Directory
    • Microsoft SQL Server
    • System Center Operations Manager
    • KMS
    • Windows Deployment Services
    • NAP
    • Failover Clustering
    • PKI
    • Windows Server 2008
    • Windows Server 2012
    • Windows Server 2016
    • Windows Server 2019
    • Hyper V
    • Exchange
    • IIS/apache/web server
    • System Center Data Protection Manager
    • System Center Service Manager
    • System Center App Controller
    • System Center Virtual Machine Manager
    • System Center Orchestrator
    • Lync
    • Application Virtualization
    • Sharepoint
    • WSUS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi everyone, I struggled with machines in our company all of a sudden giving "Selected boot image did not authenticate." when doing a F12 PXE boot when secureboot is enabled in the bios. I have done searches on the internet and all of them either suggest to disable secureboot or doing some funny reset on the machine. The reset didnt work for me and we need to use secureboot for security reasons, so I cannot simply cut off my finger if it has pain. Stuff I tried that didnt work: Rebuild the boot images. Upgrading SCCM from 1610 to 1706 Upgrading ADK from 1610 to 1703 ADK Upgrading our DHCP server. What finally fixed it? Upgrading the affected machines BIOS! That's it! No other upgrade of change nessasary. Enjoy!
×
×
  • Create New...