Jump to content


Search the Community

Showing results for tags 'silverlight'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Cloud
    • Azure
    • Microsoft Intune
    • Office 365
  • General Stuff
    • General Chat
    • Events
    • Site News
    • Windows News
    • Suggestion box
    • Jobs
  • MDT, SMS, SCCM, Current Branch &Technical Preview
    • How do I ?
    • Microsoft Deployment Toolkit (MDT)
    • Official Forum Supporters
    • SMS 2003
    • Configuration Manager 2007
    • Configuration Manager 2012
    • System Center Configuration Manager (Current Branch)
    • Packaging
    • scripting
    • Endpoint Protection
  • Windows Client
    • how do I ?
    • Windows 10
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Windows Vista
    • Windows XP
    • windows screenshots
  • Windows Server
    • Active Directory
    • Microsoft SQL Server
    • System Center Operations Manager
    • KMS
    • Windows Deployment Services
    • NAP
    • Failover Clustering
    • PKI
    • Windows Server 2008
    • Windows Server 2012
    • Windows Server 2016
    • Windows Server 2019
    • Hyper V
    • Exchange
    • IIS/apache/web server
    • System Center Data Protection Manager
    • System Center Service Manager
    • System Center App Controller
    • System Center Virtual Machine Manager
    • System Center Orchestrator
    • Lync
    • Application Virtualization
    • Sharepoint
    • WSUS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. We recently moved from 2007 to 2012 R2... as in 1 week after R2 release. Our consultant didn't know a ton about R2 so we had a few hiccups. I'm going to detail them here and see if any of you have any thoughts. SILVERLIGHT We have a sliverlight app that will not print on anything more advanced then silverlight 4. So we decided not to deploy silverlight with the client. Works fine... doesn't last a long time. Silverlight would upgrade or install (if not present) after a day or two. This is with us setting silverlight to NO update (app and registry and GPO) and not having it as part of the updates we download from WSUS. Not everyone uses the SL app but since we can't keep SL from upgrading if they do, we are stuck with two SCCM for the moment. This si problematical at best and using up resources we want to recover. OSD TS Deployment of Applications We have a number of task sequences that deploy a mixture of applications and packages. Even though the app will deploy afterwards we have occasional issues where a app will not install as part of the task sequence and there is no indication of anything wrong in the SMSTS.log file. Acts like the app was installed but its not. And if you check all the apps are on the local DP (and validated)... and as I said, I can deploy the app afterwards either separately or as part of another application TS. This tends to happen mostly to APPS, not packages. Office, Streets & Trips, Citrix reciever and a few others. And I'll have two identical machines, running on same port (different time) and one will get everything and one will miss half the apps. Also tried identical machines same time, different ports of same switch with same mixed results. These are all apps built form migrated packages; at most we went in and changed detection method after migration and conversion. Migrated apps and driver packages I am NOOB at SCCM, so forgives the NOOBNESS of this statement. I thought that if I took a TS and tried to Distribute Content to a DP or DP group and couldn't then all the apps and drivers were there and working. Same for driver and software packages; I thought if you distributed and didn't hear back, all was good. I found out I was wrong when we sent a DP to a remote site with limited bandwidth and realized the DP was falling back to boss SCCM box in our data center for a lot of (formerly migrated) software and driver packages. Upon diving in I found a good chunk of the migrated packages would not validate and ended up rebuilding the package (for software) and then redeploying (same source for software, same commands and settings just built into a package rather then migrated) and it worked. I am now looking at rebuilding most of our software and driver packages that were migrated. 0 Size Driver packages I have a number of newly created driver packages that have zero size. I have seen some posts on this but I have not seen a definitive answer. is this a error or is it indicative that the drivers are in other packages? 2007 Pushes We still have the bulk of the user base on 2007. However, most of the DPs (1 per AD site) have been moved to 2012 and do not work with 2007 anymore. I occasionally have clients in other AD sites fail to get software (will process when downloaded but never downloads). Should l recreate boundaries for each AD site and include the data center DP as a protected DP for each boundary? I have more issues that I am struggling with but this is enough for now. Any assistance, be they references to other posts or new wisdom, appreciated. Thanks!
×
×
  • Create New...