Jump to content


Search the Community

Showing results for tags 'uwf'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Cloud
    • Azure
    • Microsoft Intune
    • Office 365
  • General Stuff
    • General Chat
    • Events
    • Site News
    • Windows News
    • Suggestion box
    • Jobs
  • MDT, SMS, SCCM, Current Branch &Technical Preview
    • How do I ?
    • Microsoft Deployment Toolkit (MDT)
    • Official Forum Supporters
    • SMS 2003
    • Configuration Manager 2007
    • Configuration Manager 2012
    • System Center Configuration Manager (Current Branch)
    • Packaging
    • scripting
    • Endpoint Protection
  • Windows Client
    • how do I ?
    • Windows 10
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Windows Vista
    • Windows XP
    • windows screenshots
  • Windows Server
    • Active Directory
    • Microsoft SQL Server
    • System Center Operations Manager
    • KMS
    • Windows Deployment Services
    • NAP
    • Failover Clustering
    • PKI
    • Windows Server 2008
    • Windows Server 2012
    • Windows Server 2016
    • Windows Server 2019
    • Hyper V
    • Exchange
    • IIS/apache/web server
    • System Center Data Protection Manager
    • System Center Service Manager
    • System Center App Controller
    • System Center Virtual Machine Manager
    • System Center Orchestrator
    • Lync
    • Application Virtualization
    • Sharepoint
    • WSUS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi guys, I am having an issue deploying a "Required" Task Sequence to our Thin Devices. The devices in question are HP T630's and they have a Unified Write Filter. I am trying to rebuild them using a task sequence which is set to required. The collection where the device resides has a maintenance window set and the deployment has the "Commit changes at deadline or during a maintenance window (requires restarts)" checked. When the maintenance window starts, the device will start a countdown and reboot and go into maintenance mode so the UWF gets disabled, but then nothing happens. If I login with a local admin account and start software center, i can see the Operating System that I am attempting to deploy but it says available rather than required. After a period of time the device will reboot itself again and go back into production mode. If i boot the device off standalone media the task sequence starts immediately which makes me think its something with the config manager client on the device Any help would be appreciated as I am at a bit of a loss. thanks, James
×
×
  • Create New...