Jump to content


Search the Community

Showing results for tags 'windows 7 '.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Cloud
    • Azure
    • Microsoft Intune
    • Office 365
  • General Stuff
    • General Chat
    • Events
    • Site News
    • Windows News
    • Suggestion box
    • Jobs
  • MDT, SMS, SCCM, Current Branch &Technical Preview
    • How do I ?
    • Microsoft Deployment Toolkit (MDT)
    • Official Forum Supporters
    • SMS 2003
    • Configuration Manager 2007
    • Configuration Manager 2012
    • System Center Configuration Manager (Current Branch)
    • Packaging
    • scripting
    • Endpoint Protection
  • Windows Client
    • how do I ?
    • Windows 10
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Windows Vista
    • Windows XP
    • windows screenshots
  • Windows Server
    • Active Directory
    • Microsoft SQL Server
    • System Center Operations Manager
    • KMS
    • Windows Deployment Services
    • NAP
    • Failover Clustering
    • PKI
    • Windows Server 2008
    • Windows Server 2012
    • Windows Server 2016
    • Windows Server 2019
    • Hyper V
    • Exchange
    • IIS/apache/web server
    • System Center Data Protection Manager
    • System Center Service Manager
    • System Center App Controller
    • System Center Virtual Machine Manager
    • System Center Orchestrator
    • Lync
    • Application Virtualization
    • Sharepoint
    • WSUS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hello, I'm having issues bitlockering M810z with SCCM, it seems to go through fine but it appears that the TPM version is set to 2.0, I saw on the latest BIOS version that there's support for 'TPM FW Switch Feature' so hoping this is what I need, I've set up SCCM to flash the BIOS for this model, but is there any BIOS settings that I can push through SCCM to ensure that the TPM module is set to 1.2? The TPM chip is set to 'Discrete' already... BIOS I'm upgrading to is here: http://pcsupport.lenovo.com/ec/en/products/DESKTOPS-AND-ALL-IN-ONES/THINKCENTRE-M-SERIES-DESKTOPS/M810Z/
  2. Brief and to the point, ConfigMGR CB1702 w/MDT 8443 integrated. Deploying Windows 7 x64 w/SP1 virgin WIM with however KMDF, NVME injected. Deploying to Dell hardware (Latitude 7280, 7440,etc.) in UEFI mode using either NVME or SSD hard drives. Nic is Intel I219-LM, driver e1d65x64 versions 12 – 22. After WinPE phase and Windows 7 does OOBE, reboots. Windows does a little more automatic setup and the T.S. continues and starts Setup Windows and ConfigMGR step. Pressing F8 now or 1hr later (yes, literally this takes that long if computer has no IP) ipconfig shows a 169.x.x.x address. I lau
×
×
  • Create New...