Jump to content


syparon

User discovery not processing discovered users

Recommended Posts

Hello,

Does anyone already faced this issue ?
The user discovery method did discover new users in OUs but is not able to process the message to add them in DB:
 

Quote

INFO: discovered object with ADsPath = 'LDAP://DC.GOUV.toto.be/CN=Clodi Fokan - clfo,OU=Diknek,DC=toto,DC=be'~  $$<SMS_AD_USER_DISCOVERY_AGENT><05-17-2019 07:27:26.209-120><thread=7680 (0x1E00)>
Failed to create MPE client instance. Error 0x80004005  $$<SMS_AD_USER_DISCOVERY_AGENT><05-17-2019 07:27:26.210-120><thread=7680 (0x1E00)>
GetMessageProcessingEngineClient failed with error 0x80004005  $$<SMS_AD_USER_DISCOVERY_AGENT><05-17-2019 07:27:26.211-120><thread=7680 (0x1E00)>

 

Share this post


Link to post
Share on other sites


Did you find out anything about this? We are having the same issue, and there is not much online about it.

EDIT: We put in a Microsoft Case and this was our solution:

 

Edited by zk13669

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...