Jump to content


Recommended Posts

Version française 

Bonjour,

J'ai un petit problème quand je veut afficher un rapport de logiciel . Il m'est impossible de sélectionnez le mois et l’année affin de générer le rapport :

image.thumb.png.e74014cba4f87f4e98b364eb4cc52ea3.png

Version english

 

Hello, I have a little problem when I want to view a software report. I am unable to select the month and year in order to generate the report:

 

image.thumb.png.e74014cba4f87f4e98b364eb4cc52ea3.png

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

When did you create your SW metering rules? if the has been under 30 days, don't expect anything useful for this report and even then you will really need to wait for 60+ days. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, adelgehier said:

Hello, its already several me that i created the rules


 
 
 
 
 
 

Has it been 30 days since you created those rules? That report will take time to populate. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...