Jump to content


bluejax

Multiple Apply Network Settings

Recommended Posts

I have set a variable to supply the domain in which to join a client. I did this so a tech can supply the domain then based on that value group steps under the Install Operating System execute using the condition requirements. I noticed in 'Apply Network Settings' although the domain join works the add adapters property always pulls LAN 0 adapter from the LAST listed 'Apply Network Settings' regardless of the condition value not being met. Any thoughts?

Share this post


Link to post
Share on other sites


the values set in apply network settings are simply passed onto the setup windows and configmgr step... have you tried setting the apply network step to join a workgroup and then doing a seperate domain join after the setup windows and configmgr step? It's possibly that route might work.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the tip! Although just having a network setting apply in just one or the other group (Install Operating System or Setup Operating System) did not work. Placing a copy in each allowed the settings to apply. Makes the task sequence a bit ugly but better than nothing.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...