Sign in to follow this  
Followers 0
JPUK

Failed to Run Task Sequence 0x80004005



7 posts in this topic

hi there

 

strange issue here, we have been using OSD for several months, and I have decided to update the image file with the lastest updates.

 

PXE boot the device and loads up the Welcome to the Task Sequence Wizard

I enter the password and then I get the error message displayed

 

Failed to run task sequence error 80004005

 

now all of the posts I have found all relate to when you are running an actual task sequence, I don't even get chance to pick one.

 

any help would be appreciated

 

JPUK

Share this post


Link to post
Share on other sites


thanks

 

How do you check what permssions are required to display the list of available task sequences, as I thought that should just appear??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Im guessing some error while communicating with your management point.

i would start of by verifying DNS (make sure the correct server is answering when pinging your SCCM server). If this does not work i would check my network access account and then look into IIS and Webdav.

 

Allso check for MP errors on your site system.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Task Sequence Failed 80070002 :

Source : windows ,The operating System reported error 2147942402: The system can't find the file specified .

 

SCCM SP2 and R2 , No Issues in status ,by Stand Alone media it ok but when i am using SCCM Client Method or PXE Method , it will start ok but in Apply OS Step

i found this error

 

the machine that i am trying to deploy win7 is Toshiba Laptop

Share this post


Link to post
Share on other sites

thanks for posts so far, back from Holiday leave and re-tried this on two devices and still getting the same errors.

 

If I attempt to get the logs from the device I get the following reported

no cert available for policy decoding
Failed to download policy S0120015-S0100019-DBBBC9D6 (Code 0x80004005).

Checking the MS site this informs me the issue is expired PXE certs, but we are still able to deploy to other devices. I have created new Certs but this hasn't helped. Also read somewhere that you should uninstall everything ( SCCM, WDS and PXE boot points ) this just isn't feasable :-)

 

so at the moment my test devices can't run any Task sequences, however other devices can run the Deploy task sequences fine.

 

I have checked the SCCM collections for my devices and can't find them by name or MAC address.

 

Finally my questions are :-

 

1. are there any other ways to search for a device in the collections

2. are there any ways to reset the cert a device usees or check which one it is using

 

thanks in advance

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0