Jump to content


vinjas

Answerfile for Image selection and Auto log on Existing Local User not working

Recommended Posts

Hi Techies,

 

Could you please help me with following two issues.

 

1. Following is my WDSunattended answer file. Working great accept Image selection window is still showing up. Please advise what I m doing wrong there.

 

2. I have a admin account setup in my captured image. Can I auto log on with existing local user account as following answer file is asking me for new user window. E.g I have a local user in image with admin privilege called ADMIN.

 

 

WDSUNATTENDED.XML

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>

<unattend xmlns="urn:schemas-microsoft-com:unattend">

<settings pass="windowsPE">

<component name="Microsoft-Windows-International-Core-WinPE" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">

<SetupUILanguage>

<UILanguage>en-AU</UILanguage>

</SetupUILanguage>

<InputLocale>en-AU</InputLocale>

<UILanguage>en-AU</UILanguage>

<SystemLocale>en-AU</SystemLocale>

<UILanguageFallback>en-AU</UILanguageFallback>

<UserLocale>en-AU</UserLocale>

</component>

<component name="Microsoft-Windows-Setup" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">

<WindowsDeploymentServices>

<Login>

<Credentials>

<Domain>rocla</Domain>

<Password>Password90</Password>

<Username>AdminIT</Username>

</Credentials>

</Login>

<ImageSelection>

<InstallImage>

<Filename>win7.wim</Filename>

<ImageGroup>ImageWin7</ImageGroup>

<ImageName>win7</ImageName>

</InstallImage>

<InstallTo>

<DiskID>0</DiskID>

<PartitionID>1</PartitionID>

</InstallTo>

</ImageSelection>

</WindowsDeploymentServices>

<DiskConfiguration>

<Disk wcm:action="add">

<CreatePartitions>

<CreatePartition wcm:action="add">

<Extend>true</Extend>

<Order>1</Order>

<Type>Primary</Type>

</CreatePartition>

</CreatePartitions>

<ModifyPartitions>

<ModifyPartition wcm:action="add">

<Active>true</Active>

<Format>NTFS</Format>

<Label>Windows</Label>

<Letter>C</Letter>

<Order>1</Order>

<PartitionID>1</PartitionID>

<Extend>false</Extend>

</ModifyPartition>

</ModifyPartitions>

<DiskID>0</DiskID>

<WillWipeDisk>true</WillWipeDisk>

</Disk>

<WillShowUI>OnError</WillShowUI>

</DiskConfiguration>

</component>

</settings>

<cpi:offlineImage cpi:source="wim://rppchtw007/c$/imagewin7/win7.wim#win7" xmlns:cpi="urn:schemas-microsoft-com:cpi" />

</unattend>

 

 

 

OOBE UNATTENDED.XML

 

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>

<unattend xmlns="urn:schemas-microsoft-com:unattend">

<settings pass="specialize">

<component name="Microsoft-Windows-Shell-Setup" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="NonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">

<ComputerName>*</ComputerName>

<ShowWindowsLive>false</ShowWindowsLive>

<TimeZone>AUS Eastern Standard Time</TimeZone>

</component>

</settings>

<settings pass="oobeSystem">

<component name="Microsoft-Windows-International-Core" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="NonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">

<InputLocale>en-AU</InputLocale>

<SystemLocale>en-AU</SystemLocale>

<UILanguage>en-AU</UILanguage>

<UserLocale>en-AU</UserLocale>

</component>

<component name="Microsoft-Windows-Shell-Setup" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="NonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">

<OOBE>

<HideEULAPage>true</HideEULAPage>

<HideWirelessSetupInOOBE>true</HideWirelessSetupInOOBE>

<NetworkLocation>Work</NetworkLocation>

<ProtectYourPC>1</ProtectYourPC>

</OOBE>

</component>

</settings>

<cpi:offlineImage cpi:source="wim://rppchtw007/c$/imagewin7/win7.wim#win7" xmlns:cpi="urn:schemas-microsoft-com:cpi" />

</unattend>

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...