Jump to content


mame

Agent Communication

Recommended Posts

Hi,

I have successfully installed the SCCM 2012 on one single server (incl. SQL2008R2SP1) and were also successful on some clients that show up on my console. Unfortunately I do have left one client (and any new joined test client) that do not communicate with my MP.

 

Log file MP_RegistrationManager on my SCCM server show following text (part of):

[LOG[MP Reg: Processing completed. Completion state = 0]LOG]!><time="15:48:09.770-120" date="05-20-2012" component="MP_RegistrationManager" context="Registration" type="1" thread="4696" file="regtask.cpp:204">

< ![LOG[Processing Registration request from Client 'GUID:F1D4F0BD-70A7-4A9F-9BE9-384A591D94CB']LOG]!><time="15:50:49.688-120" date="05-20-2012" component="MP_RegistrationManager" context="Registration" type="1" thread="1640" file="regtask.cpp:965">

< ![LOG[begin validation of Certificate [Thumbprint 3E23D608C9BDD2EAF429FBB8A3D1CAA1E057810D] issued to 'CLIENTxy']LOG]!><time="15:50:49.688-120" date="05-20-2012" component="MP_RegistrationManager" context="Registration" type="1" thread="1640" file="ccmcert.cpp:1169">

< ![LOG[The certificate chain processed correctly but terminated in a root certificate not trusted per ConfigMgr CTL.]LOG]!><time="15:50:49.704-120" date="05-20-2012" component="MP_RegistrationManager" context="Registration" type="3" thread="1640" file="ccmcert.cpp:951">

< ![LOG[Completed validation of Certificate [Thumbprint 3E23D608C9BDD2EAF429FBB8A3D1CAA1E057810D] issued to 'CLIENTxy']LOG]!><time="15:50:49.704-120" date="05-20-2012" component="MP_RegistrationManager" context="Registration" type="1" thread="1640" file="ccmcert.cpp:1310">

< ![LOG[MP Reg: Client in-band certificate is not valid due to failures in certificate chain validation, Raising status event. Failure HR = 0x800b0109, In-band Cert SubjectName = CLIENTxy]LOG]!><time="15:50:49.704-120" date="05-20-2012" component="MP_RegistrationManager" context="Registration" type="2" thread="1640" file="regtask.cpp:859">

< ![LOG[Raising event:

[sMS_CodePage(437), SMS_LocaleID(1033)]

instance of MpEvent_CertInvalidChain

{

ClientID = "GUID:DB1D6BA9-4245-47D4-AC4E-38EA331F64D6";

DateTime = "20120520135049.708000+000";

MachineName = "SCCMserver";

ProcessID = 1060;

SubjectName = "CLIENTxy";

ThreadID = 1640;

Win32ErrorCode = 2148204809;

};

]LOG]!><time="15:50:49.710-120" date="05-20-2012" component="MP_RegistrationManager" context="Registration" type="1" thread="1640" file="event.cpp:729">

< ![LOG[MP Reg: Registration request body is invalid.]LOG]!><time="15:50:49.710-120" date="05-20-2012" component="MP_RegistrationManager" context="Registration" type="2" thread="1640" file="regtask.cpp:1705">

< ![LOG[MP Reg: Registration failed.]LOG]!><time="15:50:49.710-120" date="05-20-2012" component="MP_RegistrationManager" context="Registration" type="2" thread="1640" file="regtask.cpp:166">

 

I followed so many links which describe a solution but in anhoy none of them worked for me. All my certificates are 100% equal as well all the registry entries are similar compared on a working WIN7 client with the one that brings up the above error message.

 

Any solution is therefore more then welcome. (just a small note: I am a newbie on SCCM at all)

 

Many thanks,

mame

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...