Jump to content


ssheehy71

Established Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ssheehy71

  • Rank
    Newbie
  1. I was wondering how you got the "C:\Windows\system32>POWERCFG -EXPORT c:\scheme.pow b20406da-dd0d-432e-859b-399e994c7aff"? How did you get that GUID?
  2. Nevermind. I fixed my problem and I feel so stupid. LOL! I never added the OSDTimeZone into the Task Sequence Variables at bootup. DUH!
  3. I am at my wits end here. I have tried everything I can think of and I have had no luck with this. I am trying to get my Task Sequence to modify the time zone setting based on a Collection Variable setting I have created. Here's how it works. 1. Upon bootup, the Task Sequence Wizrd Appears, and the user selects the Taks sequence 2. Next they are prompted for the Task Sequence Variable to edit. The available options are: a. languageValue b. OSDcomputerName c. regionValue All of these variables work great, but my problem is I want the TimeZone to adjust based on the regoinValue that is entered. Here is my unattend.xml file <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <unattend xmlns="urn:schemas-microsoft-com:unattend"> <settings pass="oobeSystem"> <component name="Microsoft-Windows-International-Core" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.micro...nfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/20...Schema-instance"> <InputLocale>%OSDInputLocale%</InputLocale> <SystemLocale>%OSDSystemLocale%</SystemLocale> <UILanguage>%OSDUILanguage%</UILanguage> <UILanguageFallback>%OSDUILanguageFallback%</UILanguageFallback> <UserLocale>%OSDUserLocale%</UserLocale> </component> <component name="Microsoft-Windows-Shell-Setup" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.micro...nfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/20...Schema-instance"> <OOBE> </OOBE> <TimeZone>%OSDTimeZone%</TimeZone> </component> </settings> <cpi:offlineImage cpi:source="wim:c:/sccm/osdeploy/win732enterprisesp1.wim#1" xmlns:cpi="urn:schemas-microsoft-com:cpi" /> </unattend> Any help would be AWESOME!
×
×
  • Create New...