Jump to content


jgtran

Established Members
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About jgtran

  • Rank
    Member
  1. Attached is the SMSTS.log file. The error is saying " Found 0 DPs in subnet, 0 DPs in local site, 1 DPs in remote location and 0 Multicast DPs TSMBootstrap 3/20/2014 5:29:27 PM 1548 (0x060C) Could someone please help me? smsts 3-20-14.log
  2. Hi Niall, Thank you for your response. I'm able to capture Windows 7 using your guide. Thanks, JT
  3. Please disregard my previous post above. I figured out the reason why it gave me that error. Also was able to get the Capture Task Sequence to work. Thank you Niall!
  4. Hello Niall, I've try to create and run the Capture task sequence exactly as you describe but i got and error right when the task sequence start to run. Error is 0x00000032 . Here's the description in advertisement status " The task sequence execution engine failed executing the action (Autologin via registry) in the group (Capture the Reference Machine) with the error code 50 Action output: . The operating system reported error 50: The request is not supported. " Any idea? Thanks, Johnathan
  5. Hello, Thank you for your response. Here's how i setup the boundaries. Please let me know if it is correct. Central site: ABC Active Directory site ABC 10.1.x.x XYZ Active Directory site XYZ 10.44.x.x Primary child site: XYZ Active Directory site XYZ 10.44.x.x Thanks, JT
  6. hello, I'm trying to run the Build and Capture Task Sequence. It looks like the TS failed at Capturing the reference machine. I've attached the smsts.log file. Could someone please tell me what could be the issue? Thanks, JT smsts.log
  7. Hello all, Hope you all are doing well. I have an issue i need some assistance with. I have created 2 primary site. ABC is the Central and XYZ is the primary child site. I created a task sequence and some software packages and replicate all the package over to the XYZ site. The problem i'm having is when i try to run the task sequence on any computer in the XYZ site, it keep come back with the error " package not available on distribtion point" for the bootcd package. I manually create the bootcd package on the XYZ distribution point and point the task sequence to the new bootcd package, it' still come back with an error, this time on the next package on the task sequence list. I check and made sure all package are replicate correctly and made sure the folders/file are present on the XYZ site.I suspect this could be an issue with the boundaries setup but i'm not certain. Could anyone help and advise me on this issue? Your help is much appreciated. JT
  8. Hi all, Newbie in need of assistant . I would like to create a report showing the computer name and which version of IE is currently installed. Could someone please help? Thanks in advance, JT
  9. Hi all, I hope someone can help me with this issue. Here's the situation: I just got hired into an environment that wasn't setup correctly. Somehow there are 400-500 out of 1000 workstations in the environment is not showing up in ConfigMgr even though the SCCM client package is installed on the workstation. What is the best solution on how to remediate this situation? Any hint would be greatly appreciated. Thanks, JT
  10. Hi Niall, Thank you for response. I've checked the settings again and it was because i mistakenly enter the wrong port for WSUS configuration. It is now synchronizing. sync: WSUS synchronizing updates, processed 1387 out of 60566 items (2%), ETA in 05:10:02 SMS_WSUS_SYNC_MANAGER 4/8/2013 3:06:46 PM 3168 (0x0C60) Thank you very much for your help and for providing such a great and informative site.
  11. Also here's the error from the wsyncmgr.log . Sync failed: WSUS update source not found on site IVT. Please refer to WCM.log for configuration error details.. Source: getSiteUpdateSource SMS_WSUS_SYNC_MANAGER 4/8/2013 11:01:24 AM 4832 (0x12E0) STATMSG: ID=6703 SEV=E LEV=M SOURCE="SMS Server" COMP="SMS_WSUS_SYNC_MANAGER" SYS=IRKWSCCM02.amno.corp.bshg.com SITE=IVT PID=2420 TID=4832 GMTDATE=Mon Apr 08 18:01:24.794 2013 ISTR0="getSiteUpdateSource" ISTR1="WSUS update source not found on site IVT. Please refer to WCM.log for configuration error details." ISTR2="" ISTR3="" ISTR4="" ISTR5="" ISTR6="" ISTR7="" ISTR8="" ISTR9="" NUMATTRS=0 SMS_WSUS_SYNC_MANAGER 4/8/2013 11:01:24 AM 4832 (0x12E0)
  12. hello all, I'm trying to setup my lab with SCCM 2012 RTM. So far i'm not able to get any Software Updates. Below is the error i got from the WCM.log file. Can anyone help me with this error? System.Net.WebException: Unable to connect to the remote server ---> System.Net.Sockets.SocketException: No connection could be made because the target machine actively refused it 10.33.130.120:8082~~ at System.Net.Sockets.Socket.DoConnect(EndPoint endPointSnapshot, SocketAddress socketAddress)~~ at System.Net.ServicePoint.ConnectSocketInternal(Boolean connectFailure, Socket s4, Socket s6, Socket& socket, IPAddress& address, ConnectSocketState state, IAsyncResult asyncResult, Int32 timeout, Exception& exception)~~ --- End of inner exception stack trace ---~~ at Microsoft.UpdateServices.Administration.AdminProxy.CreateUpdateServer(Object[] args)~~ at Microsoft.SystemsManagementServer.WSUS.WSUSServer.ConnectToWSUSServer(String ServerName, Boolean UseSSL, Int32 PortNumber) SMS_WSUS_CONFIGURATION_MANAGER 4/8/2013 10:36:48 AM 4816 (0x12D0)
×
×
  • Create New...