Jump to content


raja_mail

Established Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About raja_mail

  • Rank
    Newbie
  1. Hi, My Configuration : 2 Servers AD, DNS, DHCP are installed in one server SCCM and WDS are installed in another one. 1 client (Bare Metal) All these machines are Virtual Box. Before working in SCCM and integrating it with MDT, i thought of going step-by-step. So, tried deploying OS through WDS without using any other tool. But am getting following error while PXE booting - "PXE-E55 Proxy DHCP Service did not reply to request on port 4011". PFA. Just to check, i uninstalled the WDS role in SCCM server and installed the same in DHCP server and am able to deploy the OS using WDS in bare metal PC(another Virtual machine) without any error. But again when i tried (removed the WDS role in DHCP server and enabled it in another one) in SCCM server, am getting the error. I tried these commands also : WDSUTIL /Delete-AutoAddDevices /DeviceType:ApprovedDevices WDSUTIL /Delete-AutoAddDevices /DeviceType:RejectedDevices But still error appears...i guess some where my configuration is wrong..please help me in this.. Thanks is Advance Thanks
  2. Hi, My Configuration : 2 Servers AD, DNS, DHCP are installed in one server SCCM and WDS are installed in another one. 1 client (Bare Metal) All these machines are Virtual Box. Before working in SCCM and integrating it with MDT, i thought of going step-by-step. So, tried deploying OS through WDS without using any other tool. But am getting following error while PXE booting - "PXE-E55 Proxy DHCP Service did not reply to request on port 4011". PFA. Just to check, i uninstalled the WDS role in SCCM server and installed the same in DHCP server and am able to deploy the OS using WDS in bare metal PC(another Virtual machine) without any error. But again when i tried (removed the WDS role in DHCP server and enabled it in another one) in SCCM server, am getting the error. I tried these commands also : WDSUTIL /Delete-AutoAddDevices /DeviceType:ApprovedDevices WDSUTIL /Delete-AutoAddDevices /DeviceType:RejectedDevices But still error appears...i guess some where my configuration is wrong..please help me in this.. Thanks is Advance Thanks
  3. Hi, My Configuration : 2 Servers AD, DNS, DHCP are installed in one server SCCM and WDS are installed in another one. 1 client (Bare Metal) All these machines are Virtual Box. Before working in SCCM and integrating it with MDT, i thought of going step-by-step. So, tried deploying OS through WDS without using any other tool. But am getting following error while PXE booting - "PXE-E55 Proxy DHCP Service did not reply to request on port 4011". PFA. Just to check, i uninstalled the WDS role in SCCM server and installed the same in DHCP server and am able to deploy the OS using WDS in bare metal PC(another Virtual machine) without any error. But again when i tried (removed the WDS role in DHCP server and enabled it in another one) in SCCM server, am getting the error. I tried these commands also : WDSUTIL /Delete-AutoAddDevices /DeviceType:ApprovedDevices WDSUTIL /Delete-AutoAddDevices /DeviceType:RejectedDevices But still error appears...i guess some where my configuration is wrong..please help me in this.. Thanks is Advance Thanks
×
×
  • Create New...