Jump to content


oliS1973

Established Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by oliS1973

  1. Hi, I have created all the collections, ADR etc. as described above. But every month, I get on a lot of my workstations "downloading 0% complete". When i look further, i see that deployment package shows an error on the DP content status: error: the source folder for content does not exist". When i run the ADR, the folder for example Win7 is created and Inside i see updates.. But after sometimes, this folder seems to disappear... So when the clients try to update, there is no source. Do you have any idea? What can i do wrong?? I've noticed the same thing happens for my endpoint protection updates, except that since this is applied right away everyday, i don't get any error. But the folder containing the updates is also "deleted" when i look in the source folder... Thx a lot for your help, i'm really getting crazy about this! Olivier
  2. Hi, Thanks for your reply. It confirms what i've been thinking. Ok then, i will go for Hyper-V replica... Best regards Oli
  3. Hi, I have a stand alone Primary Site... I want to have High availability, because we have a datacenter in another city. The two site are one subnet, linked by Gb/s fiber link. When i look on internet, it seems there is no real possibility to have high availability for SCCM 2012 SP1?? Am i right? We have a SQL Cluster, with nodes on both sites. My SCCM server is on VM, Hyper-V. For SCCM; i'm deploying another site server, but it can only have some of the site roles, not all of them... So in case of emergency, what is the best solution? I think about Hyper-V replica... Any other idea or better solution? Thank you all, Oli
  4. Hi, I have a SCCM 2012 SP1 Primary Site, stand alone. I have installed the Software Update Point, and I have created the ADR for updating by updates category and on relevant collections, as described here : http://www.windows-noob.com/forums/index.php?/topic/5683-using-system-center-2012-configuration-manager-part-5-adding-wsus-adding-the-sup-role-deploying-the-configuration-manager-client-agent/ The first week, everything seems to be ok... but suddenly some of my workstations have shown in Software Center: Downloading, 0%... I've started troubleshooting, and i have found out that my packages on SCCM Console shows a completion status of "failed". When I look further, i see the error is; "The source folder for content does not exist" When i check the path, it is the correct path, defined before in the ADR Creation. But there is no more subfolder... If i run manually the ADR, i see that the folder (for example "Windows 8") is created in the correct path. But after sometimes, this folder seems to be deleted! At least there is nothing left in the parent folder. And this happens before all my clients workstations have been updated ==> the ones that get the updates later will not be able to apply the patches... I have applied the CU2, but it does not seem to help... For information, the path is type: \\SCCMSRV\Sources$\SoftwareUpdates\ And when the ADR runs, the subfolders appear at: \\SCCMSRV\Sources$\SoftwareUpdates\Windows8 Anybody can help? Thank you very much in advance! Oli
×
×
  • Create New...