Jump to content


Search the Community

Showing results for tags '0x(80070057)'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Cloud
    • Azure
    • Microsoft Intune
    • Office 365
  • General Stuff
    • General Chat
    • Events
    • Site News
    • Windows News
    • Suggestion box
    • Jobs
  • MDT, SMS, SCCM, Current Branch &Technical Preview
    • How do I ?
    • Microsoft Deployment Toolkit (MDT)
    • Official Forum Supporters
    • SMS 2003
    • Configuration Manager 2007
    • Configuration Manager 2012
    • System Center Configuration Manager (Current Branch)
    • Packaging
    • scripting
    • Endpoint Protection
  • Windows Client
    • how do I ?
    • Windows 10
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Windows Vista
    • Windows XP
    • windows screenshots
  • Windows Server
    • Active Directory
    • Microsoft SQL Server
    • System Center Operations Manager
    • KMS
    • Windows Deployment Services
    • NAP
    • Failover Clustering
    • PKI
    • Windows Server 2008
    • Windows Server 2012
    • Windows Server 2016
    • Windows Server 2019
    • Hyper V
    • Exchange
    • IIS/apache/web server
    • System Center Data Protection Manager
    • System Center Service Manager
    • System Center App Controller
    • System Center Virtual Machine Manager
    • System Center Orchestrator
    • Lync
    • Application Virtualization
    • Sharepoint
    • WSUS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hi! We have a number of computer models that we image with SCCM 2012 R2, and everything works just fine, apart from one model: Novatech nSpire 15.6 (yeah, the model is not descriptive, but that is the model name!) The laptop has standard Intel Haswell hardware, one fixed disk (Sandisk SSD) and an optical drive. This is much like other computers that we have in the organisation and we have no computers with two or more fixed disks When we image this particular model of computer, the task sequence fails at the "Apply Operating System Image". The partition map from the task sequ
  2. SCCM 2007 SP2 on a server 2003. Trying to install a Lenovo X240 with win7 x64. I have injected storage and network drivers into the WinPE image. All my previous models run the installation fine. Feels like driver, model related. New laptop, SSD drive and more. When I check locally on the machine in smsts.log I find this. failed to save the current environment block. this is usually caused by a problem with the program 0x(80070057) ce\unattend.xml Successfully initialized driver information Command line for extension .EXE is "%1" %* Set command line: "C:\_SMSTaskSequence\Pack
×
×
  • Create New...