Jump to content


Search the Community

Showing results for tags '0x000000f'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Cloud
    • Azure
    • Microsoft Intune
    • Office 365
  • General Stuff
    • General Chat
    • Events
    • Site News
    • Windows News
    • Suggestion box
    • Jobs
  • MDT, SMS, SCCM, Current Branch &Technical Preview
    • How do I ?
    • Microsoft Deployment Toolkit (MDT)
    • Official Forum Supporters
    • SMS 2003
    • Configuration Manager 2007
    • Configuration Manager 2012
    • System Center Configuration Manager (Current Branch)
    • Packaging
    • scripting
    • Endpoint Protection
  • Windows Client
    • how do I ?
    • Windows 10
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Windows Vista
    • Windows XP
    • windows screenshots
  • Windows Server
    • Active Directory
    • Microsoft SQL Server
    • System Center Operations Manager
    • KMS
    • Windows Deployment Services
    • NAP
    • Failover Clustering
    • PKI
    • Windows Server 2008
    • Windows Server 2012
    • Windows Server 2016
    • Windows Server 2019
    • Hyper V
    • Exchange
    • IIS/apache/web server
    • System Center Data Protection Manager
    • System Center Service Manager
    • System Center App Controller
    • System Center Virtual Machine Manager
    • System Center Orchestrator
    • Lync
    • Application Virtualization
    • Sharepoint
    • WSUS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi all, I have looked all over the Internet and found people with the exact same problem, but I can't seem to fix this issue with the suggested solutions. Suddenly PXE boot stopped working. It worked for a couple of months. No changes have been made on SCCM, Firewall or DHCP but PXE suddenly stopped working. Error message (also see attached file): Your PC needs to be repaired The Boot Configuration Data for your PC is missing or contains errors. File: \boot\bcd Error code: 0x000000f You'll need to use the recovery tools on your installation media. If you... Our situation: SCCM 2012 R2 9 Distribution Points on different sites. PXE is failing on all remote locations. DHCP Options are all set and are not changed since we've set it up. Option 67 is: \smsboot\x64\wdsnbp.com In the Boot Image Properties > Dara Source the option "Deploy this boot image from the PXE-enabed distribution point" is checked. Both x86 and x64 Boot Images are deployed on the DP. We do have a custom Boot image though, only x64 as we don't deploy x86 systems. We only deploy x64 Windows 8.1. in the SMSPXE.log file I don't see any errors. There is, however, one part that keeps coming back (change MAC address): 00:12:FB:xx:xx:xx, 00000000-0000-0000-0000-0012FBB03B27: device is not in the database. 00:12:FB:xx:xx:xx, 00000000-0000-0000-0000-0012FBB03B27: Not serviced. 00:12:FB:xx:xx:xx, 00000000-0000-0000-0000-0012FBB03B27: Not serviced. 00:12:FB:xx:xx:xx, 00000000-0000-0000-0000-0012FBB03B27: Not serviced. 00:12:FB:xx:xx:xx, 00000000-0000-0000-0000-0012FBB03B27: Not serviced. So the SMSPXE.log file is full of these. My guess is that this has something to do with the problem. Any more suggestions? Thank you.
×
×
  • Create New...