Jump to content


Search the Community

Showing results for tags '2012 r2 upgrade pxe wds'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Cloud
    • Azure
    • Microsoft Intune
    • Office 365
  • General Stuff
    • General Chat
    • Events
    • Site News
    • Windows News
    • Suggestion box
    • Jobs
  • MDT, SMS, SCCM, Current Branch &Technical Preview
    • How do I ?
    • Microsoft Deployment Toolkit (MDT)
    • Official Forum Supporters
    • SMS 2003
    • Configuration Manager 2007
    • Configuration Manager 2012
    • System Center Configuration Manager (Current Branch)
    • Packaging
    • scripting
    • Endpoint Protection
  • Windows Client
    • how do I ?
    • Windows 10
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Windows Vista
    • Windows XP
    • windows screenshots
  • Windows Server
    • Active Directory
    • Microsoft SQL Server
    • System Center Operations Manager
    • KMS
    • Windows Deployment Services
    • NAP
    • Failover Clustering
    • PKI
    • Windows Server 2008
    • Windows Server 2012
    • Windows Server 2016
    • Windows Server 2019
    • Hyper V
    • Exchange
    • IIS/apache/web server
    • System Center Data Protection Manager
    • System Center Service Manager
    • System Center App Controller
    • System Center Virtual Machine Manager
    • System Center Orchestrator
    • Lync
    • Application Virtualization
    • Sharepoint
    • WSUS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hello Everyone, This website has been a great resource to learn about SCCM and walks you through the entire process - thanks to all who have contributed! I can normally find the answers I need in this forum, but this one has me stumped. My setup is a Single Site server, Windows 2012, SCCM 2012 R2 upgraded from SP1 The upgrade seemed to go well, with the exception of the inability to PXE boot devices. After doing much digging and troubleshooting, the problem is with the WDS service. I have turned off the PXE setttings in Server and Site System Roles, removed all Boot Images from the software library, renamed the RemoteInstall folder. Confirmed that the WDS services is uninstalled, restarted. Enabled the PXE settings, let SCCM do the WDS install, added back the ADK 8.1 boot images. If the server is restarted after the boot images are added, the WDS server crashes. If the boot images are distributed the WDS server crashes. distmgr_log.txt The WDS server will stay running if no boot images are added or distributed. I have tried different boot image files (not just the ADK 8.1 ones), and have the same result. The server object itself is part of the administrators group on the server. The server has not moved OU's. Any ideas other than a complete re-install? Thanks! Bryce
×
×
  • Create New...