Jump to content


Search the Community

Showing results for tags 'ADD'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Cloud
    • Azure
    • Microsoft Intune
    • Office 365
  • General Stuff
    • General Chat
    • Events
    • Site News
    • Windows News
    • Suggestion box
    • Jobs
  • MDT, SMS, SCCM, Current Branch &Technical Preview
    • How do I ?
    • Microsoft Deployment Toolkit (MDT)
    • Official Forum Supporters
    • SMS 2003
    • Configuration Manager 2007
    • Configuration Manager 2012
    • System Center Configuration Manager (Current Branch)
    • Packaging
    • scripting
    • Endpoint Protection
  • Windows Client
    • how do I ?
    • Windows 10
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Windows Vista
    • Windows XP
    • windows screenshots
  • Windows Server
    • Active Directory
    • Microsoft SQL Server
    • System Center Operations Manager
    • KMS
    • Windows Deployment Services
    • NAP
    • Failover Clustering
    • PKI
    • Windows Server 2008
    • Windows Server 2012
    • Windows Server 2016
    • Windows Server 2019
    • Hyper V
    • Exchange
    • IIS/apache/web server
    • System Center Data Protection Manager
    • System Center Service Manager
    • System Center App Controller
    • System Center Virtual Machine Manager
    • System Center Orchestrator
    • Lync
    • Application Virtualization
    • Sharepoint
    • WSUS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hello, I got 2 almost the same enviroments both upgraded to the latest version of sccm. 1 can easy add OSD and there is no problem the other enviroment is refusing adding the OSD i tried already existing OSD and new ones but all fails. i get the following error massage "The spicifed unc path does not contain a valid WIM file or you do not have permissions to acces it. specify a valid path" I try to add it by netwerk share, the server and netwerk acces account got full persmision to acces the share and folders under it. the more strange is that in my other enviroment the OSD addes perfectly no problems found. ive i try to ad an application there is no problemen and that also works fine, how can i troubleshoot on what point exactly the sccm refusing to add the OSD Version 5.0.8239.1302 SCCM 2012 r2 sp1 CU2 ADK version 8.1
×
×
  • Create New...