Jump to content


Search the Community

Showing results for tags 'DCM'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Cloud
    • Azure
    • Microsoft Intune
    • Office 365
  • General Stuff
    • General Chat
    • Events
    • Site News
    • Windows News
    • Suggestion box
    • Jobs
  • MDT, SMS, SCCM, Current Branch &Technical Preview
    • How do I ?
    • Microsoft Deployment Toolkit (MDT)
    • Official Forum Supporters
    • SMS 2003
    • Configuration Manager 2007
    • Configuration Manager 2012
    • System Center Configuration Manager (Current Branch)
    • Packaging
    • scripting
    • Endpoint Protection
  • Windows Client
    • how do I ?
    • Windows 10
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Windows Vista
    • Windows XP
    • windows screenshots
  • Windows Server
    • Active Directory
    • Microsoft SQL Server
    • System Center Operations Manager
    • KMS
    • Windows Deployment Services
    • NAP
    • Failover Clustering
    • PKI
    • Windows Server 2008
    • Windows Server 2012
    • Windows Server 2016
    • Windows Server 2019
    • Hyper V
    • Exchange
    • IIS/apache/web server
    • System Center Data Protection Manager
    • System Center Service Manager
    • System Center App Controller
    • System Center Virtual Machine Manager
    • System Center Orchestrator
    • Lync
    • Application Virtualization
    • Sharepoint
    • WSUS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hi, I'm having difficulty understanding when a configuration baseline deployed to a user collection evaluates, and re-evaluates. I've setup 3 configuration items to configure Internet Explorer and added to a baseline, checking and remediating the following registry keys: 1. HKCU:\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\ AutoConfigURL = Company PAC File 2. HKLM:\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Control Panel Proxy = 1 3. HKLM:\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Control Panel AutoConfig = 1 According to the TechNet article here (http://technet.microsoft.com/en-us/library/hh219289.aspx) baselines deployed to a user will be evaluated at logon, however from my testing I can't see this happening. On the deployment I configured the evaluation to run every 15 minutes from the deployment creation, however the client doesn't actually evaluate. Compliance is enabled within the client settings, and running a Machine Policy retrieval (set to run every 15 minutes anyway) pulls down the compliance setting but reboots / logon's don't force it to run and evaluate. I can force the evaluation to run by opening the client from the control panel app and selecting the baseline to evaluate, however I would like this to run at every logon, and wondered if (when deployed to a user collection) there is a periodic re-evaluation? Thanks, Doug
  2. Hi all, We have a production SCCM 2012 RTM (not SP1) setup with a central primary site and three child sites. A few weeks ago, software stopped deploying to some machines at at least two of the child sites. On investigation, the affected clients didn't seem to have picked up their client config (although they used to have it?!) - the only client actions available were the two policy retrieval actions. This was resolved by running a standard machine policy retrieval, but did not make the software deploy or appear in software center. After some looking around I came across an article by Torsten, which described the scenario completely: http://www.microsofttranslator.com/bv.aspx?from=&to=en&a=http%3A%2F%2Fwww.mssccmfaq.de%2F2013%2F03%2F15%2Ffehlende-applications-im-software-center Running the DCM trigger VB on a broken machine (which had had its policy manually retrieved) caused the deployed apps to appear in the software center. However, they showed up with a status of "past deadline - will be installed". At this point it was possible to install the apps from software center which completed successfully. However, that's obviously not much use as a fix or workaround (might aswell just install manually). If a machine was left in this state, after about 24 hours the applications had disappeared from software center again without installing. You can run the VB again to make them re-appear/rinse and repeat. This one has me completely stumped. I've been through most of the relevant logs but have come up with no obvious errors. Site/component status (all sites) all OK etc etc... The only other thing I can think to note is that even if you perform the software installation manually from software center, the app will never show up as successfully installed from SSRS. Any ideas please? Thanks Rob
×
×
  • Create New...