Jump to content


Search the Community

Showing results for tags 'Distroubtion manager'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Cloud
    • Azure
    • Microsoft Intune
    • Office 365
  • General Stuff
    • General Chat
    • Events
    • Site News
    • Windows News
    • Suggestion box
    • Jobs
  • MDT, SMS, SCCM, Current Branch &Technical Preview
    • How do I ?
    • Microsoft Deployment Toolkit (MDT)
    • Official Forum Supporters
    • SMS 2003
    • Configuration Manager 2007
    • Configuration Manager 2012
    • System Center Configuration Manager (Current Branch)
    • Packaging
    • scripting
    • Endpoint Protection
  • Windows Client
    • how do I ?
    • Windows 10
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Windows Vista
    • Windows XP
    • windows screenshots
  • Windows Server
    • Active Directory
    • Microsoft SQL Server
    • System Center Operations Manager
    • KMS
    • Windows Deployment Services
    • NAP
    • Failover Clustering
    • PKI
    • Windows Server 2008
    • Windows Server 2012
    • Windows Server 2016
    • Windows Server 2019
    • Hyper V
    • Exchange
    • IIS/apache/web server
    • System Center Data Protection Manager
    • System Center Service Manager
    • System Center App Controller
    • System Center Virtual Machine Manager
    • System Center Orchestrator
    • Lync
    • Application Virtualization
    • Sharepoint
    • WSUS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hello all! Let me start of by saying I'm a complete Noob with SCCM I've never used System Centre before let alone set it up! So, I've been following the guides on here http://www.windows-noob.com/forums/index.php?/topic/4045-system-center-2012-configuration-manager-guides/ to setup a stand alone Primary server... I'm having trouble deploying operating systems, I've created a x32 and x64 boot image, added in my original Windows 7 Ent x32 OS Image and made up a task sequence as per the instructions on Windows Noob. When I publish anything it seems to work fine and reports that the publish task was successful but the content status pie chart is RED and says "Failed: 1" If I click on content status under related objects, select any that had apparently "successfully deployed" to the distribution points they all have the same red pie chart and "Failed 1" ..... If I view the error in content status it reads "Failed to connect to the remote distribution point" Description: " Distribution manager failed to connect to the distribution point ["Display=\\servername.domain.com\"]MSWNET:["SMS_SITE_ALT"]\\Servername.domain.com\. Check your network and firewall settings." A Google of that error massage brings up nothing useful. I found a .LOG file called distmgr.log (I assume is the Distribution manager log) where the only other error message there is: "Failed to create/configure IIS virtual directories for the DP" I'm not really sure what to do now... any one got any ideas? Thanks Pete,
×
×
  • Create New...